علی عابدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شاهرود، از برگزاری برنامه های ترویج دهنده فرهنگ کتاب و کتابخوانی در هفته کتاب و کتابخوانی خبر داد و بیان کرد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مراسمی مانند جشن کتاب را همزمان با هفته کتاب برگزار کرده است.
وی از رونمایی کتاب به عنوان برنامه دیگر در این هفته یاد کرد و گفت: یک هزار و ۱۰۰ کتاب شامل ۷۰۰ جلد کتاب به روستای کوهان و ۴۰۰ جلد کتاب به حسین آباد کالپوش در هفته کتاب و کتابخوانی اهدا شده و دو مسابقه کتابخوانی نیز برگزار شده است.
رئیس ارشاد اسلامی میامی با بیان اینکه کتاب «خطاهای لباسشویی» نوشته رضا فتحی در این هفته رونمایی شد، گفت: به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی این اداره علاوه بر کتاب «خطاهای لباسشویی» میخواست از کتاب رویا شکاری نیز رونمایی کند اما چاپ این کتاب به هفته کتابخوانی نرسید.
عابدی با اشاره به کمبود امکانات در حوزه کتاب و کتابخوانی این شهرستان، عنوان کرد: کمبود کتاب فروشی و نبود ابزار اطلاع رسانی فعالیت های نویسندگان بومی و معرفی کتاب در سطح میامی مانند بنر اطلاع رسانی از کمبودهایی هستند که باید رفع شود.
عابدی با بیان اینکه مردم میامی باید بدانند که این شهرستان از مولفان و نویسندگانی خوبی برخودار است و با فعالیت های آنها آشنا شوند، اعلام کرد: باید در مکانی به معرفی کتاب ها بپردازیم و مردم در سطح شهر را به کتابخوانی دعوت کنیم و اما در سطح شهربیلبورد و بنرکم داریم.
وی با اعلام اینکه اداره ارشاد پیشنهاد نصب بنر اطلاع رسانی کتاب و کتابخوانی در جلسه شورای عمومی میامی را خواهد داد، تشریح کرد: ما با طرح این پیشنهاد در جلسه شورای عمومی شهرستان امکان نصب بیلبورد را از شهرداری خواهیم گرفت.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میامی با اشاره به برگزاری مسابقه کتابخوانی در این شهرستان گفت: این مسابقه با موضوع مقاومت و براساس کتاب «آقای مهربان» نوشته وحید کارگر جهرمی برگزار شد و اکنون داورها پاسخ ها را بررسی می کنند.
عابدی درباره محتوای کتاب توضیح داد: این کتاب حاصل ساعتها مصاحبه با آقای «غلامعلی مهربان» است که علاوه بر آن، بهمنظور غنای بیشتر مطالب، در جایجای کتاب، از منابع کتابخانهای و اسناد متعددی استفادهشده است.
وی با بیان اینکه این کتاب زندگینامه و خاطرات «غلامعلی مهربان جهرمی» است با زبانی ساده و روان نگاشته شده است، تاکید کرد: بخش اول کتاب به زندگینامه و تحصیلات ایشان از تولد تا قبولی در دانشسرای عالی تهران و ورود ایشان به فعالیتهای سیاسی را شامل میشود.
رئیس ارشاد اسلامی میامی با بیان اینکه بخش دوم به شروع فعالیتهای انقلابی «آقای مهربان» در تهران و خاطرات و فعالیتهای ایشان پس از دانشآموختگی که مصادف با اوجگیری مبارزات انقلابی است، و نیز خاطرات مربوط به تدریس در شهرهای جهرم، شهسوار و آبادان و … پرداخته است، تاکید کرد: بخش سوم کتاب حوادث، خاطرات و فعالیتهای بعد از پیروزی انقلاب تا آغاز جنگ تحمیلی را در برمیگیرد و بخش آخر به خاطرات، اقدامات بهخصوص فعالیتهای فرهنگی «آقای مهربان» در جبههها پرداخته است.
نظر شما