به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قم، حجتالاسلام جوادی آملی گفت: اندیشههای والای حضرت آیتالله جوادی آملی برای جامعه خصوصاً جامعه علمی ما روشن و هویداست اما اینکه چقدر این تحقیقات پیش رفته و زمینه پیشرفت علوم را در نظام فکری اسلامی فراهم آورده است، نیاز به تبیین دارد.
وی افزود: پژوهشگران و محققان براساس پژوهشهای نوین، «مسئله محور» حرکت میکنند اما چه آگاهی و شناختی از مجموعههای زیر دست دارند تا بتوانند مبتنی بر آن، پژوهش شایستهای را به جامعه ارائه کنند. به عبارت دیگر، ما قبل از اینکه بخواهیم فعالیتهای پژوهشی داشته باشیم باید یک سلسله مطالعات گسترده و عمیق بسامان رسیده علمی را داشته باشیم تا مبتنی بر آن، پژوهشگران بتوانند کارهای تحقیقی خود را به انجام رسانند.
وی با بیان اینکه در این بنیاد، آنچه اتفاق می افتد، «فراپژوهش» است، گفت: براساس اندیشههای حضرت آیتالله جوادی آملی با وسعت و گستردگی از یکسو و عمق و ژرفنگری از سوی دیگر، این مطالعات بسامان می رسد.
رئیس بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء بیان کرد: اگر اعلام شده که تفسیر تسنیم ۸۰ جلد است برای این است که یک مطالعات عمیق و گسترده و همه جانبه در همه زمینههای تفسیری اتفاق افتاد تا مجموعه اطلاعاتی که در این زمینه است به عنوان زیرساخت پژوهش تفسیری به کار بیاید.
وی افزود: ۸۰ جلد تفسیر تسنیم آیتالله جوادی آملی تکمیل شده است و جشن رونمایی از آن در ۲ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
نظر شما