سه‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۷
هوش مصنوعی در خدمت ترویج کتابخوانی/ کتاب‌ها دروازه دنیای جدید

خراسان‌رضوی- نویسنده کتاب «بهینه‌سازی موتورهای جستجو» با بیان اینکه هوش‌مصنوعی و اپلیکیشن های کتابخوانی کمک کننده به افزایش سطح مطالعه هستند، گفت: کتاب‌ها دروازه ورود به دنیای جدید هستند.

حجت آزادروش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد بیان کرد: نویسندگی برای من همواره یک فرآیند طبیعی و پیوسته بوده است. از کودکی علاقه زیادی به کتاب و خواندن داشتم. در واقع، کتاب‌ها همیشه برای من دروازه‌ای به دنیای جدید بوده‌اند. بعد از سال‌ها مطالعه و پژوهش، به این فکر افتادم که دانسته‌ها و تجربیات خودم را در قالب کتاب به اشتراک بگذارم. این اتفاق باعث شد که اولین کتابم را بنویسم و در ادامه با نوشتن دو کتاب دیگر به این مسیر ادامه دهم.

وی ادامه داد: کتابخوانی نه تنها به ما دانش می‌دهد، بلکه به رشد فکری، تقویت تخیل و ایجاد درک عمیق‌تر از جهان پیرامون کمک می‌کند. در دنیای امروز که تکنولوژی و سرعت اطلاعات حرف اول را می‌زنند، کتاب‌ها به ما کمک می‌کنند تا در این دنیای پرسرعت، عمق بیشتری از زندگی را تجربه کنیم؛ برای ترویج کتابخوانی باید از هر راهی که ممکن است، مانند برگزاری جشنواره‌ها، کارگاه‌ها و معرفی کتاب‌های مفید، این فرهنگ را در جامعه تقویت کنیم.

نویسنده کتاب «بهینه‌سازی موتورهای جستجو» با بیان اینکه در دنیای امروز، علاوه بر کتابخوانی باید توجه ویژه‌ای به تکنولوژی‌های نوین مانند هوش مصنوعی داشته باشیم، عنوان کرد: در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ و تا حدودی دهه ۶۰، باسواد کسی بود که سواد خواندن و نوشتن داشت. بعد از آن در دهه ۷۰ و تا حدودی ۸۰ باسواد کسی بود که توانایی کار با رایانه را داشت و در حال حاضر و تا پنج سال آینده باسواد کسی است که با ابزارهای هوش مصنوعی آشنایی داشته باشد و بتواند با آن ابزارها کار کند.

آزادروش بیان کرد: هوش مصنوعی نه تنها بر دنیای تکنولوژی اثر می‌گذارد، بلکه در بسیاری از جنبه‌های زندگی ما وارد شده است. هوش مصنوعی و تکنولوژی‌های نوین امکانات زیادی را در اختیار ما قرار می‌دهند به طوری که به عنوان مثال با استفاده از اپلیکیشن‌های کتابخوانی یا پلتفرم‌های آنلاین دسترسی به کتاب‌ها آسان‌تر از گذشته شده و این تکنولوژی‌ها می‌توانند به ترویج کتابخوانی کمک کنند؛ به شرطی که از آن‌ها به درستی و با هدف ارتقای فرهنگ مطالعه استفاده کنیم.

این نویسنده تصریح کرد: در مسیر نویسندگی من همیشه سعی کرده‌ام به مخاطبانم مطالبی مفید و کاربردی ارائه دهم که نه تنها به توسعه فردی کمک کند، بلکه در زمینه‌های تخصصی نیز راهگشا باشد؛ اولین کتابم با عنوان «۲۱ راه کسب درآمد از فتوشاپ» هدف اصلی آن آشنایی با روش‌هایی است که خودم به شخصه برای کسب درآمد از این نرم‌افزار پرکاربرد استفاده کرده‌ام و در این کتاب، تمام تجربیات و مسیرهایی که در دنیای فتوشاپ به دست آورده‌ام را به گونه‌ای بیان کرده‌ام که برای علاقه‌مندان و به‌ویژه جوانان، مفید و انگیزشی باشد.

آزادروش با اشاره به استقبال بزرگان صنعت بازاریابی و مدیریت کشور از آثار منتشر شده در این حوزه نیز گفت: کتاب «۲۱ راه کسب درآمد از فتوشاپ» توسط اساتیدی همچون پروفسور احمد روستا، مرتضی جاوید، حسین شیرمحمدی، حمید امامی، سعید وفائی، رضا یادگاری و شهریار مرزبان تأییدیه گرفته است که برای من افتخار بزرگی بود.

هوش مصنوعی در خدمت ترویج کتابخوانی/ کتاب‌ها دروازه دنیای جدید

وی گفت: کتاب دیگر من، «۱۲۱ پرسش و پاسخ درباره اکسل» است که در آن سعی کرده‌ام سوالاتی را مطرح کنم که به درک عمیق‌تری از نرم‌افزار اکسل کمک کند. اکسل به عنوان یکی از ابزارهای مهم در دنیای کسب‌وکار و مدیریت داده‌ها، همیشه مورد توجه بوده و هدف من از نگارش این کتاب، ارائه پرسش‌ها و پاسخ‌هایی است که به خوانندگان کمک کند تا مهارت‌های خود را در این نرم‌افزار افزایش داده و استفاده بهینه‌تری از آن داشته باشند.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: همچنین کتاب دیگری در این زمینه نوشته‌ام با عنوان «بهینه‌سازی موتورهای جستجو»؛ در این کتاب، به تکنیک‌ها و استراتژی‌هایی پرداخته‌ام که به مدیران وب‌سایت‌ها و متخصصان سئو کمک می‌کند تا در موتورهای جستجو رتبه بهتری کسب کنند؛ از اهمیت کلمات کلیدی گرفته تا تحلیل رقبا و استفاده از ابزارهای مختلف، همه مواردی که برای بهینه‌سازی سایت ضروری هستند در این کتاب توضیح داده شده است.

وی گفت: خوشحال هستم که این کتاب‌ها توانسته‌اند فروش خوبی داشته باشند و در نقاط مختلف کشور از جمله بندرعباس، گیلان و تهران و دیگر شهرها به دست علاقه‌مندان برسند.

آزادروش همچنین یادآور شد: علاوه بر نوشتن کتاب، افتخار داشتم که جایزه دانشمند جوان را از موسسه Sciencefather دریافت کنم؛ این جایزه برای من یک نشانه از تلاش‌های مستمر در عرصه علم و فناوری است و انگیزه مضاعفی برای ادامه فعالیت‌هایم به من می‌دهد. همچنین در عرصه‌های علمی و پژوهشی، به عنوان استاد دانشگاه و داور مجله Mathematics and Computer Science فعالیت می‌کنم و در همین راستا نیز در جشنواره‌هایی همچون «حریم رضوی»، «قلم حماسه ساز» و چند جشنواره دیگر توانسته‌ام رتبه برتر کسب کنم.

وی تصریح کرد: با پشتکار و تلاش، می‌توانیم دنیایی پر از دانایی ساخته و به دنیای کتاب و دانش جان تازه‌ای ببخشیم.

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا احمدی IR ۱۲:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
    جناب آقای دکتر علی احمدی، از اساتید برجسته در حوزه مهندسی کامپیوتر هستند که با تلاش و پشتکار فراوان در این زمینه فعالیت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها