به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در فاروج، عصر شنبه به همت اهالی روستای حاجتقی از توابع شهرستان فاروج با کمک اهالی و متولیان فرهنگی، صدای خواندن کتاب از کتابخانه شهدای حاجتقی این روستا توسط نوجوانانوجوانان شنیده و بار دیگر کتاب یاریگر راهی برای آگاهی و افزودن دانششان شد.
امروز چراغ کتابخانه کانون فرهنگی هنری شهدای روستای حاجتقی به همت همه دغدغهمندان حریم کتاب در این روستا کلید خورد و اهالی روستا به طور رسمی صاحب و میزبان یک کتابخانه روستایی شدند.
هزار جلد کتاب هماکنون موجودی منابع کتابخانه
سجاد جنتی مدیر کانون فرهنگی هنری شهدای روستای حاجتقی در آئین افتتاح این کتابخانه گفت: این کتابخانه دارای یک هزار جلد کتاب با موضوعات مختلف است و هماکنون نیازمند کتب آموزشی و کمک درسی بسیار است.
وی با اشاره به طرح فرهنگی «مرزبانان فرهنگ» در استان خراسان شمالی افزود: با پای کارآمدن کانونهای فرهنگی هنری مسجد در بخشهای مختلف مرزی استان بویژه بخش خبوشان با محوریت کانون شهدای روستای حاجتقی در حال برگزاری تربیت مرزبانان فرهنگی هستیم.
جنتی ادامه داد: برگزاری حلقههای کتابخوانی از جمله برنامههای فرهنگی این طرح است که پنجشنبه هر هفته در این کتابخانه با جمع شدن نوجوانان و جوانان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه علاوه بر برگزاری کلاسهای آموزشی و تربیتی و حلقههای معرفتی ویژه نوجوانان برای رونق کتابخانهی مسجد از این طرح در حال استفاده هستیم.
جنتی تاکید کرد طرح مرزبانان فرهنگی از سوی ستاد فرهنگی هنری مساجد استان خراسان شمالی به قرارگاه شهید آوینی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه و هماکنون برای اجرا مورد حمایت مالی قرار گرفته و در مناطق مورد هدف در حال برگزاری است.
اتحاد متولیان فرهنگی برای رونق کتابخانه مسجدحاجتقی
ابراهیم عباسپور در آئین افتتاح این کتابخانه گفت: برای تهیه کتب مورد نیاز این کتابخانه و تجهیز منابع آن با همراهی نهاد کتابخانهها حمایتهای لازم را به عمل میآوریم.
وی بیان کرد: با هدف حمایت از رونق این کتابخانه روستایی و با پیشنهاد نهاد کتابخانههای عمومی شهرستان فاروج برخی از کتب کمک درسی کتابخانه عمومی تیتکانلو که نزدیکترین کتابخانه به روستای حاجتقی است به صورت امانت در دسترس مخاطبان کتابخانه قرار گیرد.
به گزارش ایبنا روستای حاجتقی با ۸۲۲ نفر جمعیت در بخش مرزی خبوشان شهرستان فاروج در استان خراسان شمالی واقع شده است.
نظر شما