به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کرج، معصومه آقایی در بیست و یکمین «رویداد ملی کسب و کارهای کوچک در کتابخانههای عمومی» که به میزبانی کتابخانه عمومی علامه حلّی کرج برگزار شد، حضور پررنگ و خودجوش زنان در فعالیتهای کتابخانهای و کسب و کارهای کوچک را ارزشمند دانست و گفت: حضور خودجوش مردمی و فعالیتِ فراتر از مقیاسهای دولتی، نتایج و موفقیتهای بیشتری را در پی خواهد داشت.
وی با تقدیر از نگاه روشن، باز و جامع مسئولان نهاد و کتابداران کتابخانههای عمومی در ارائه خدمات نوین کتابخانهای، تأکید کرد: دستگاههای اجرایی وظیفه دارند از کسب و کارهای کوچک، در بستری که داوطلبان زیادی وجود دارد، حمایت کرده و با تسهیل صدور مجوز و ارائه تسهیلات به فعالان این عرصه، راه را هموار کنند. کتابخانه محیطی امن برای عموم مردم و نیز عامل نخبهپروری است. آموزش و مهارتآموزی در کتابخانهها باعث شده مخاطبان بیشتری جذب این مراکز شود.
حمایت از مشاغل خرد باید سیاستگذارانه و تسهیلگرانه باشد
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری البرز گفت: توجه واقعی مدیران به مشاغل خُرد باعث میشود فرد به خلق یک محصول بپردازد و به تولید بیندیشد. همین امر به افزایش اعتماد به نفس و حس خوب درونی منتهی شده و از افسردگی جلوگیری میکند. اقتصاد خانواده مفهومی کلی است که مشاغل خانگی میتواند یکی از مهمترین جلوههای آن باشد. کتابخانهها میتوانند با اختصاصدادن بخشی از فضای خود به عنوان یک بازارچه فروش ثابت، در فروش محصولات تولید شده توسط صاحبان کسب و کار نقشآفرینی کنند.
آقایی با تأکید بر اینکه صاحبان مشاغل کوچک نیاز به حمایت مالی بیشتری دارند، گفت: اگر میخواهیم به صورت کاربردی از مشاغل خرد حمایت کنیم راهی جز اولاً حمایت از این نوع مشاغل در سیاسیتگذاریهای کلان و ثانیاً حمایت دولت از طریق تسهیلگری وجود ندارد.
نظر شما