فاطمه تاران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در زنجان اظهار کرد: از سال ۹۲ عضو کانون پرورش فکری زنجان هستم، زمانی که هفت ساله بودم. از همان زمانی که در کانون عضو شدم، شرکت در کلاسهای این مرکز را شروع کردم و نخستین اثر من داستان دامن سبز بود.
این نویسنده جوان زنجانی با بیان اینکه داستان نویسی در قالب روایتگری حس و حال شیرینی در نویسنده ایجاد میکند، گفت: همین حس و حال خوبی که در من ایجاد شد، ادامه کار را برایم شیرینتر کرد.
وی افزود: در عین حال که شروع به نویسندگی کردم، در دورههای حرفهای کانون هم شرکت کردم و همین موضوع باعث شد که دست نوشتههایم را در روزنامه مردم نو، چاپ اثر در سیپدار یک و دو که هر دو کتاب انتشار کانون است، نیز چاپ کنم.
وی با اشاره به توفیقات خود در مهرواره داستان آفرینش (کشوری در بخش طنز)، جشنواره قلم جوان (استانی)، مسابقات فرهنگی هنری (در حوزه داستان) اضافه کرد: همه نوشتهها بر اساس تجربه زیسته بوده و خوشبختانه با استقبال از سوی خوانندگان مواجه شده است.
این نویسنده زنجانی با اشاره به اینکه بیشتر نوشتههای هر نویسنده الهام گرفته از تجربیات شخصی وی است، گفت: قرار گرفتن در شرایط باعث میشود که بهتر بتوان داستان را توصیف کرد و حس و حال واقعی را به خواننده رساند و باعث جلب مخاطب شد.
وی با اشاره به اینکه داستان نوشتن در واقع ایجاد تغییر عقیده و رفتار در افراد است، اضافه کرد: با تغییر در تفکر و عقیده افراد میتوان همه را آگاه کرد و یا باعث گمراهی شد، پس هیچگاه نباید قدرتی که قلم در خود دارد را دست کم گرفت.
تاران با بیان اینکه یکی از موضوعات تاثیرگذار در بهتر نوشتن و خلق داستان ملموس قرارگیری در بین محیطهای مختلف اجتماعی است، افزود: مراودات اجتماعی و مکالمه با مردم موجب ایجاد خلاقیت در نوشتهها میشود.
وی به بحث داستانهای طنز برای ارتباطگیری بیشتر مخاطب نیز اشاره کرد و گفت: قطعاً نوشتن طنز موجب نشاط و شادابی بیشتر جامعه در شرایطی که مردم با مشکلات عدیده مواجه هستند میشود.
نظر شما