علیرضا نوریزاده، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با اشاره به احیای جام باشگاههای کتابخوانی پس از سه سال، عنوان کرد: این رویداد با هدف گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامهریزی شده است.
وی با بیان اینکه امسال فرایند کارهای جام باشگاههای کتابخوانی به صورت الکترونیک خواهد بود، ادامه داد: نرمافزار توسط یک برنامه نویس توانیاب و از نخبگان برنامه نویسی طراحی شده و انجام تمام تکالیف اعضا و مربی در آن پیشّبینی شده است.
نوریزاده با طرح این موضوع که به دنبال انتشار فراخوان، حدود ۶۴۰ مربی علاقهمند از سراسر کشور ثبتنام کردند، افزود: فرایند ساز و کار مثل انتخاب و نحوه ارسال کتابها و اسامی کتابها همگی به صورت آنلاین خواهد بود، در این میان کتابهایی هم که مربی دوست دارد نیز در این فهرست گنجانده شد.
وی زمان اجرای باشگاههای کتابخوانی را اوایل اسفند ماه اعلام کرد و گفت: در این نرم افزار امکانی پیشبینی شده که فرایند رقابت اعضا و مربیان به شکل کامل فراهم شده است، همچنین ارزیابی فعالیتها نیز در این نرمافزار انجام میشود.
نوریزاده با اشاره به اهمیت جام باشگاههای کتابخوانی، یادآور شد: مربیان باشگاههای کتابخوانی با شرکت در کارگاههای آموزشی مجازی علاوه بر آشنایی با روشهای استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیارهای انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوههای مختلف خواندن جمعی و گفتوگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راهاندازی و اداره باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط میشوند.
به گفته وی، برقراری ارتباط بین نویسندگان و کودکان و نوجوانان علاقهمند به کتابخوانی، کمک به ترویج، تبلیغ و معرفی کتابهای خوب و مفید، توانمندسازی مربیان باشگاههای کتابخوانی با ارائه آموزشهای استاندارد و مهارتی و به وجود آوردن فضای رقابتی سازنده و مؤثر وشویق کتابخوانان و باشگاههای برتر از مهمترین اهداف تشکیل باشگاههای کتابخوانی است
نظر شما