سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰
نمایش نفیس‌ترین قرآن‌های خطی در باغ موزه اکبریه بیرجند

خراسان جنوبی- مسئول امور موزه‌های اداره کل میراث فرهنگی استان خراسان جنوبی گفت: نفیس‌ترین قرآن‌های خطی در باغ موزه اکبریه به نمایش گذاشته شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بیرجند، حمزه حمزه صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران در محل اداره کل میراث فرهنگی استان ظهار کرد: به مناسبت ایام رمضان و گرامیداشت شب‌های قدر تعدادی از نفیس‌ترین قرآن‌های خطی همانندسازی شده جهان با همکاری سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در مجموعه میراث جهانی باغ موزه اکبریه به نمایش در می‌آید.

مسئول امور موزه‌های اداره کل میراث فرهنگی خراسان جنوبی گفت: با توجه به تقارن بهار قرآن و بهار طبیعت (نوروز)، فرصتی به وجود آمد تا برای نخستین بار در استان قرآن منسوب به دستخط ائمه معصوم (ع) به همراه تعدادی از نسخ خطی قرآن از مخزن موزه‌های استان به نمایشگاه عمومی گذاشته شود.

حمزه افزود: این نمایشگاه از ۲۸ اسفند تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ شب در محل نگارخانه سرو این مجموعه، به روی گردشگران و بازدیدکنندگان گشوده خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین