به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، اوجبی ادامه داد: حوزههاي جنجالي و مورد بحث، معمولا ادبيات داستاني و شعراند كه در اين دو حوزه، نحوه ارزشگذاري در جوايز دولتي و خصوصي، متفاوت است.
وي ادامه داد: در جوايز دولتي، بيش از فرم به محتواي اثر ارزش داده ميشود؛ ولي در جوايز خصوصي فرم و صورت معيار انتخاب داوران است كه به نظر من توجه به محتوا بيش از فرم اهميت دارد.
سرپرست دبيرخانه بيست و هفتمين جايزه كتاب سال جمهوري اسلامي ايران، درباره روند داوريهاي جايزه كتاب فصل، افزود:تسلط داوران موجب شده تا در صورت قرار نگرفتن يك اثر ارزشمند در دايره داوريها نيز، اين اثر در دوره بعدي مورد بررسي و كارشناسي قرار گيرد.
اوجبي در بخش ديگري از سخنانش تصريح كرد: به كمک برگزاري جايزه كتاب فصل، در جايزه كتاب سال رشد صددرصدي كتابهاي داوري شده را شاهد بوديم كه از موفقيت جايزه كتاب فصل، هم به عنوان يك جايزه مستقل و هم به عنوان مكملي براي جايزه كتاب سال، حكايت دارد.
معاون فرهنگي موسسه خانه كتاب اظهار داشت: جايزه كتاب فصل به تدريج به جايگاهي كه براي آن نزد اهالي قلم انتظار داشتيم، نزديك ميشود كه مهمترين دليل آن استقبال و پيگيري ناشران و نويسندگان كشور براي شركت در اين جايزه است.
وي در پايان گفت: در اين چند دوره، ملاکهاي داوري سختگيرانهتر از دورههاي گذشته بودهاند و در هر دوره نيز تلاش كردهايم تا با آسيبشناسي اين جايزه، به بهبود برگزاري جايزه كتاب فصل، ياري رسانيم.
یکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۳
نظر شما