معتقدی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) درباره کتاب «قصیده در مه» گفت: ساختار کلی این کتاب درباره شعر و زندگی برخی از شاعران دهه 40 همچون منصور برمکی، بهرام اردبیلی و محمد حقوقی است.
وی افزود: شناختنامه، زندگی و شعر این شاعران در فضاهای ذهنی و زبانی گوناگونی که در دهه 40 از آن تبعیت میکردند به همراه چند نمونه از سرودههای آنها از جمله مطالبی است که در این بخش از کتاب آمده است.
این شاعر در ادامه به اسامی برخی از شاعران معاصری که در کتاب «قصیده در مه» به شعر آنها پرداخته است اشاره و تصریح کرد: مهرنوش قربانعلی، شبنم آذر، آرش نصرتالهی، آذر کتابی، علیشاه مولوی و ایرج صفشکن از جمله این شاعران هستند.
وی اظهار داشت: به عنوان مثال در مقالهای که در ارتباط با علیشاه مولوی و خوانش شعرهایش آمده به ویژگی اساسی شعرهای او که تاثیرپذیری در فضاهای سینمایی و تصویری است پرداختهام و 40 قطعه شعر او را بررسی کردهام.
معتقدی یادآور شد: بخش دیگری از مطالب این کتاب در ارتباط با نقدهایی است که بر برخی از مجموعه شعرهای شاعران معاصر به ویژه شاعران جوان نوشتهام. تعدادی از این نقد و بررسیها در کتاب گنجانده شده است.
وی در پایان افزود: «قصیده در مه» را به تازگی برای چاپ به انتشارات افراز سپردهام اما هنوز جواب نهایی را برای چاپ دریافت نکردهام.
شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۰
نظر شما