«جياني واتيمو» انديشمند برجسته سنت هرمنوتيكي و نويسنده ايتاليايي و «تو مينگ» از استادان ممتاز دانشگاه پكن و هاروارد در همايش روز جهاني فلسفه در تهران حضور خواهند داشت.\
وي استاد زيباشناسي و استاد فلسفه نظري در دانشگاه تورين است كه در دانشگاههاي ييل، كاليفرنيا، لوسآنجلس، نيويورك و دانشگاه ايالتي نيويورك نيز تدريس كرده. وي يكي از اعضاي پارلمان اروپا نيز به حساب ميآيد.
به اعتقاد او، تاريخ فرايندي است كه طي آن بشر همواره به سوي عدم خشونت و رهايي از توهم نزديك ميشود.
از جمله آثار اين فيلسوف ايتاليايي ميتوان به كتابهاي «مسئوليت فيلسوف»، «هنر و طلب حقيقت»، «پس از مسيحيت»، «نيستانگاري و رستگاري»، «گفتگو با نيچه»، «وراي تفسير»، «باور، پايان مدرنيته: نيستانگاري» و «هرمنوتيك در فرهنگ پستمدرن» اشاره كرد.
پروفسور «تو و مينگ» از ديگران استادان خارجي در همايش روز جهاني فلسفه، استاد ممتاز فلسفه و مدير موسسه مطالعات عالي علوم انساني در دانشگاه پكن، مدير موسسه هاروارد ـ ينچينگ و پروفسور تاريخ و فلسفه چيني و مطالعات كنفوسيوسي در دانشگاه هاروارد است. وي همچنين يكي از اعضاي و استاد پژوهشگر در مركز آسيايي دانشگاه هاروارد و عضو آكادمي هنر و علوم آمريكا و عضو هيات رييسه فدراسيون بينالمللي انجمنهاي فلسفه(FISP) به شمار ميآيد.
«تو مينگ» تدريسهاي چندساله در دانشگاههاي تونگاي، پرينستون، بركلي، پاريس و تايوان داشت و پروفسوراي افتخاري از دانشگاههاي رنمينگ، ژجيانگ، ژونگچان و آكادمي علوم اجتماعي شانگهاي و دكتراي افتخاري از كينگ كالج لندن دريافت كرد.
از جوايز بينالمللي كه وي دريافت كرده است، ميتوان جايزه دوم «توماس بري» از سازمان ملل و جايزه دهم «توگه» از كرهجنوبي را نام برد. وي همچنين در سال 2001 از سوي كوفي عنان به عنوان عضو «گروه افراد برجسته» سازمان ملل براي تسهيل گفتوگو ميان تمدنها منصوب شد.
همايش روز جهاني فلسفه با حضور انديشمندان و استادان ايراني و خارجي فردا، 30 آبان، تا دوم آذرماه در كتابخانه ملي برگزار ميشود.
نظر شما