-
ترجمه آثار در حوزه فلسطین-۸
پیش از انقلاب ۷۵۰ عنوان کتاب درباره فلسطین ممنوعه بود/ از «کارنامه سیاه استعمار» تا «فریاد فلسطین»
قاسم تبریزی، پژوهشگر تاریخ معاصر گفت: یکی از خط قرمزهای رژیم پهلوی، فلسطین و اسرائیل بود. در حقیقت کتابهایی که در مورد فلسطین تالیف میشد، جزو کتابهای ممنوعه بود. من لیست ۷۵۰ عنوان کتاب ممنوعه قبل از انقلاب را دارم.
-
ترجمه آثار در حوزه فلسطین-۷
اولین آگاهسازی در زمینه فلسطین در دهه ۲۰ شمسی صورت گرفت/ انتشار آثاری ارزشمند پس از انقلاب
محمدحسن رجبیدوانی، پژوهشگر تاریخ گفت: پس از جنگ جهانی دوم و مهاجرت صهیونیستها به فلسطین و تشکیل دولت اسرائیل ما شاهد چاپ سلسله کتابهایی چه به صورت ترجمه و چه به صورت تالیف هستیم.
-
ترجمه آثار در حوزه فلسطین-۶
فلسطین هزاران سوژه دارد که میتوان به تصویر کشید/ ترویج معارف فلسطین بدون اغماض
مجید صفاتاج، مولف دانشنامه فلسطین گفت: در قانون اساسی به وضوح بر روی اهمیت موضوع فلسطین تاکید شده است ولی علیرغم وجود قوانین حمایتگر در حوزه فیلمسازی خیلی انگشتشمار در این زمینه کار شده است. در حوزه کتاب البته کمی بیشتر کار شده ولی در کل جای کار بیشتری در این زمینه وجود دارد و مسئله فلسطین باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
-
ترجمه آثار در حوزه فلسطین-۵
گزارههای غلط اسرائیلشناسی باید اصلاح شود/ حوزه مطالعات فلسطین به تخصص نیاز دارد
سهیل کثیرینژاد، متخصص حوزه رژیم صهیونیستی گفت: یکی از اصلیترین مشکلات که البته از گذشته تا امروز ادامه دارد، این بود که گزارههای درست اسرائیلشناسی کم است و باید گزارههای غلط اسرائیلشناسی که اکنون وجود دارد، اصلاح شود که کار خیلی سختی است.
-
ترجمه آثار در حوزه فلسطین-۴
ادبیات فلسطینی هنوز جایگاه خودش را در ایران پیدا نکرده است/ در حال و هوای غزه و رامالله
سمانه کدخدایی مرغزار، مترجم کتاب با اشاره به اینکه فلسطینیها نویسندگان بزرگی دارند، گفت: به نظر من ترجمه شعر و ادبیات فلسطینی هنوز جایگاه خودش را در ایران پیدا نکرده است. با جستوجویی ساده متوجه میشویم که تنها ناشران مختصری درباره این موضوع کار کردهاند.
-
ترجمه آثار در حوزه فلسطین-۳
تابلوی هویت دیپلماسی و سیاست خارجی ما فلسطین است/ ایستادگی فلسطین؛ نقطه عطف تاریخ
حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی، رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: امروز دنیا پس از نزدیک به هشتاد سال با ظلم فاحش و جنایت آشکار و این نابرابری بسیار ظالمانه و متوحشانه اسرائیل روبروست. هیچ کس جرئت نداشت در مقابل این ظلم بایستد، اما جمهوری اسلامی این نقشه را جابجا کرد که این اتفاق بسیار بزرگی بود.
-
ترجمه آثار در حوزه فلسطین-۲
بنویسید غرب، بخوانید غزه/ امروزه همه رسانههای جهان در مورد فلسطین صحبت میکنند
محمدحسن زورق، نویسنده و مدرس دانشگاه گفت: در ادبیات سیاسی امروزین غرب که بر جهان نیز حاکم شده، هر کلمه یا حتی هر گزارهای معنای دیگری یافته است. بخوان قفسهای سیاسی کوچک و بزرگ و رنگارنگ و بالاخره روشنتر و آشکارتر از همه و همیشه؛ بنویس غرب… بخوان غزه.
-
ترجمه آثار در حوزه فلسطین-۱
۷۵ سال حضور مسئله فلسطین در بازار کتاب ایران/ فلسطین در قرن بیستم و بیست و یکم
جواد منصوری، اولین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در طول ۷۵ سال گذشته هیچگاه مسئله فلسطین از رسانههای جهان غایب نشده و هیچگاه از ذهنیت آنها پاک نشده است. به ویژه بعد از اینکه حضرت امام در سال ۵۸ یک روز را به عنوان روز جهانی قدس اعلام کردند، که در سراسر کشورهای اسلامی مسئله فلسطین مطرح شود، تاثیر بسیار گستردهای داشت.