حامد ميرزا بابايي، مديرمسوول انتشارات «خدمات دانش كتيبه» با بيان اين مطلب به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: اگر چه خريد مراكز و موسسات آموزش عالي در نمايشگاه امسال به شدت كاهش پيدا كرده بود، اما خريدهاي انفرادي افزايش چشمگيري داشت.
وي افزود: بسياري از دانشكدههاي تهران و شهرستانها كه هر سال در نمايشگاه حضور داشتند، امسال به نمايشگاه نيامدند و گروهي كه به نمايشگاه آمدند نيز با كاهش بودجه 50 تا 60 درصدي مواجه بودند.
ميرزا بابايي با بيان اينكه نوك پيكان انتقادات به سمت وزارت علوم است، يادآور شد: اكنون كه ايران اسلامي در سند چشمانداز 20 ساله به دنبال ارتقاي سطح علمي و مهارتي است بايد زيرساختهاي موجود در اين حوزه با خريد كتابهاي جديد فراهم شود.
وي تصريح كرد: متاسفانه شرايطي پيش آمده است كه كتابخانهها و موسسات علمي و تحقيقاتي، رغبت كمتري به خريد كتابهاي مورد نياز محققان و پژوهشگران دارند.
ميرزا بابايي با اشاره به عرضه كتابهاي سه سال اخير در نمايشگاه كتاب امسال، اظهار كرد: اميدواريم با حمايتهاي معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد در زمينه تجهيز كتابخانهها و نيز اعطاي بن به دانشجويان بخش علمي و فرهنگي كشور پربارتر از هميشه باشد.
بيست و چهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران 14 تا 24 ارديبهشت در مصلاي امام خميني (ره) برگزار شد.
دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۴
نظر شما