یکشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۴
ناشناخته ماندن صنعت چاپ و مسير ناهموار در جذب تسهيلات بانكي

مصطفی تینای تهرانی، نایب رییس اتحادیه چاپخانه‌داران و نامزد انتخابات اين اتحاديه، عصر ديروز (شنبه 31 اردیبهشت) در جمع برخي از اهالی صنعت چاپ گفت: چاپ صنعتی است که در خدمت فرهنگ، توسعه و پیشرفت کشور است، اما متاسفانه به دلیل وضعیت نامطلوب کنونی بسیاری از مسوولان هنوز صنعتی بودن آن را نپذیرفته‌اند و اعطای وام و تسهیلات بانکی با مشکل روبروست.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، جمعي از نامزدهاي انتخابات اتحاديه چاپخانه‌داران تهران، ديروز درحالي كه كمتر از 24 ساعت به انتخابات اين اتحاديه مانده بود در جمع اعضاي خود از برنامه‌ها و اهدافشان سخن گفتند.
 
مصطفی تینای تهرانی گفت: صنعت محسوب نشدن چاپ سبب ناشناخته ماندن اين حوزه شده و اعطای وام و تسهیلات مالی و بانکی را با مشکل روبرو كرده است.

تهرانی افزود: با وجود اینکه تجهیزات و ماشین آلات چاپ بسیار خوب و به روزی در ایران است اما در مقایسه با کشور ترکیه درصد کمتری از چاپ کشورهای خارجی به صنعت چاپ ایران اختصاص پیدا کرده است.

وی با اشاره به لزوم حضور اعضای اتحادیه در انتخابات چاپخانه‌داران تهران، عنوان کرد: افراد باید سعی کنند برنامه‌های شفاف و خرد ورزانه‌اي ارایه و با انديشه‌های بلند و خرد جمعی فعالیت‌های حوزه چاپ را پیگیری کنند.

تهرانی تصریح کرد: باید تلاش کنیم فضا را برای پیگیری مسایل مختلف این صنعت باز کنیم و به بیان بسیاری از مسایل و مشکلات صنعت چاپ بپردازیم.

وی با اشاره به پرونده چاپ کتاب‌های درسی عراق در ایران و مشکلات مرتبط با آن توضیح داد: نباید فراموش کرد که طبق قانون نظام صنفی، اتحادیه‌ها نمی‌توانند کار اقتصادی انجام دهند، در حالی که متاسفانه هیات مدیره قبلی این قانون را رعایت نکرده است.

تهرانی در بخش دیگر سخنان خود درباره شرایط این قرارداد توضیح داد: طبق قوانین موجود اگر قرار بود این موضوع توسط اتحادیه پیگیری شود، باید به تصویب هیات مدیره می‌رسید که متاسفانه این موضوع رخ نداده است.

احمدرضا اعتماد مظاهری رییس تعاونی چاپخانه‌داران تهران نیز در سخنانی گفت: این تعاونی در سال 1389 بیش از دو میلیارد تومان فروش داشته است که این میزان در 10 سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

این نامزد انتخابات اتحادیه چاپخانه‌داران ادامه داد: این در حالی است که در سال‌هاي اخير تلاش کرده‌ایم نیروی کار خود را نصف و در مقابل فروش خود را دو برابر کنیم.

وی اضافه كرد: امیدوارم در هیات مدیره جدید اتحادیه چاپخانه‌داران جلسات مجمع امور صنفی هر دو، سه ماه یکبار برگزار شود و در صورت محقق نشدن این موضوع، اعضا این مساله را از ما پیگیری کنند.

علی نیکوسخن، رییس کنونی اتحادیه چاپخانه داران تهران نیز در ادامه این نشست، اظهار کرد: اتحادیه در چهار سال گذشته تلاش کرده است فعالیت‌های خود را در تعامل با گروه‌ها و نهادهای مختلف بسط و گسترش دهد.

وی افزود: از دی ماه سال 1386، برای نخستین‌بار در ارتباط بین اتحادیه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به جای تقابل، روحیه تعامل و همکاری شکل گرفت و بسیاری از کارها و اقدامات اکنون با نظر صنف دنبال می‌شود.

نیکوسخن نیز که یکی دیگر از نامزدهاي انتخابات چاپخانه‌داران است، درباره پیگیری مسائل اتحادیه چاپخانه‌داران و مکاتبه با دفتر رییس جمهوري نیز گفت: خوشبختانه رییس جمهوری کمتر از یک ماه جواب ما را داد و توافقنامه 10 ماده‌ای بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنایع و معادن نتیجه این موضوع است.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر توجه به موضوع آموزش یکی دیگر از موضوعات اصلی و مهم در اتحادیه بوده است که همزمان با سالروز تولد امام رضا (ع) در آبان ماه سال 1388 آغاز و تاکنون سه دوره برگزار شده است.

به گفته نیکوسخن، پیگیری و بازسازی روابط عمومی و انتشار نشریه صنعت چاپ، راه اندازی سامانه پیام کوتاه و نیز سایت اتحادیه چاپخانه‌داران تهران نیز از جمله اقدامات هیات مدیره اخیر به شمار می‌آیند.

به گزارش ایبنا، در این نشست احمدرضا اعتماد مظاهری،مصطفی تینای تهرانی، علی نیکو سخن، بهمن پورمند و سید مجتبی هاشمی کرمانی به عنوان پنج تن از نامزدهای انتخابات اتحادیه چاپخانه‌داران تهران حضور داشتند.

انتخابات اتحادیه چاپخانه داران، امروز (یکشنبه يك خرداد) از ساعت 10 تا 15 در ساختمان این اتحادیه برگزار می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط