دكتر امير دانشزاده در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) عنوان كرد: يكي از عوامل مشكلآفرين در روابط زناشويي، بروز تعصبات كوركورانه و كنترل نشده است، متاسفانه اين تعصبات در خرافهها، فرهنگهاي غلط خانوادگي و تربيت ناصحيح رشد يافته و ريشه در دوران كودكي دارد.
اين نويسنده حوزه روانشناسي در ادامه افزود: در اين كتاب تلاش شده با استفاده از مقالات، كتابهاي حوزه روانشناسي و تجربيات جلسات مشاوره، عوامل تخريبكننده روابط خانوادگي بررسي شود.
نويسنده كتاب «تابش فكر»، تعصب را يكي از مخربترين پديدهها در روابط خانوادگي افراد دانست و گفت: ریشه بسیاری از سوتفاهمهای زندگی زناشویی در اندیشههای تعصبآمیز است، انتظارات و نتیجهگیریهای متعصبانه ذهنیت افراد را نسبت به یکدیگر منفی و همین امر به نابودي زندگی خانوادگی ميانجامد.
وي در ادامه افزود: تعصب علاوه بر اينكه برداشت فرد از ديگران را منفي ميكند، ديدگاهها و افكار فرد درباره خودش را نيز تحت تاثير قرار ميدهد، براي نمونه افراد متعصب عزتنفس پاييني دارند.
نويسنده كتاب «بلندترين گام به سوي آرامش» يادآور شد: تعصب، يك پديده تكامل نيافته از غيرتمندي فكري است، زماني كه غيرتمندي به درجه تكامل نرسد، تبديل به تعصب ميشود و همين امر افراد را در روابط خانوادگي، اجتماعي و ساير زمينهها دچار مشكل ميكند.
دانشزاده افزود: عموم مردم از نحوه درمان و بهبود تعصب مخرب آگاهي ندارند و در اين كتاب تلاش شده، شيوههاي حذف تعصبات با استفاده از تغيير نگرش افراد، كسب معلومات اجتماعي و افزايش سطح اطلاعات فرد ارايه شود.
چهارشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۴
نظر شما