آبادی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) درباره چهارمین دفتر شعرش گفت: چهارمین دفتر شعر من با عنوان «خیابان ایرانی» دربرگیرنده حدود 40 قطعه شعر سپید کوتاه است که پیرامون موضوعات اجتماعی سروده شدهاند.
وی ادامه داد: البته عناصر شعرهای این مجموعه یک فضای شهری را تداعی میکنند. از سوی دیگر در مقایسه با دفترهای پیشین من برخی از اشعار این مجموعه از لحاظ زبانی بسیار سادهتر هستند.
این مجموعه توسط انتشارات نگاه مراحل اداری انتشار را طی میکند و شعرهای آن در سال 1388 سروده شدهاند.
«اهل آب» در شعر سپید
آبادی در ادامه از آمادهسازی کتابی با عنوان «اهل آب» خبر داد و گفت: این اثر آنتولوژی شعر سپید دریایی در بازه زمانی 30 ساله را شامل میشود.
وی توضیح داد: به عبارت دیگر شعرهای سپید دریایی از سال 1357 تا 1387 در این مجموعه گردآمدهاند. تمامی این شعرها با محوریت آب، دریا، بندر، اسکله و دیگر عناصر دریایی سروده شدهاند.
این شاعر به مقدمه کتاب اشاره و تشریح کرد: در مقدمه به این نوع اشعار و مقایسه آنها با شعرهای خارجی در این زمینه پرداختهام. ایران بیش از سه هزار کیلومتر مرز دریایی دارد؛ اما عنصر دریا و آب در شعر شاعران ما کمتر دیده میشود. در مقدمه به این مسئله و بررسی آن نیز پرداختهام.
وی با تاکید بر ارائه 200 نمونه شعر از 200 شاعر پیرامون این موضوع افزود: در این مجموعه به تمامی شاعران 30 سال گذشته که شعری با محوریت دریا داشتهاند اشاره و نمونه شعر آنها ارائه شده است. بیژن نجدی، ضیاء موحد، احمد شاملو و مهدی مرادی از جمله این شاعران هستند.
ناشر این مجموعه هنوز مشخص نشده است.
فرزاد آبادی متولد 23 آذر 1355 در بندر ماهشهر است.
پیشتر سه مجموعه شعر با عنوانهای «جن جنوبی»(1382)، «از بندر معشوق»(1387) و «کروکی بهشت»(1390) از او منتشر شده است.
سهشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۱
نظر شما