علي نيكوسخن در گفت و گو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اظهار كرد: زماني كه چاپخانهداران درگير مشكلاتي مانند پرداخت ماليات و قبوض آب، برق و گاز با رقمهاي نجومي باشند، نميتوانند فعاليتهاي خود را به خوبي پيگيري كنند.
وي افزود: از سوي ديگر تحميل هزينههاي سربار و اضافي به صنعت چاپ كشور موجب تضعيف بدنه اين صنف شده و چاپخانهداران را از بهروزرساني تجهيزات و ماشينآلات محروم ميكند.
نيكوسخن تصريح كرد: از سوي ديگر نبود نقدينگي در بين اعضاي صنف، پرداخت ماليات را براي آنها مشكل كرده است و در حالي كه نياز به تكنولوژي روز يكي از اصليترين مسائل اين صنف است، متاسفانه دستاندركاران آن براي حركت در اين مسير با مشكل روبرو هستند.
وي تصريح كرد: شايد برخي بگويند اين افراد ميتوانند شغل خود را عوض كنند، اما فردي كه 30 يا 40 سال است در اين حرفه فعاليت ميكند، چطور ميتواند شغل خود را عوض كند؟
به گفته وي، نبود پاسخ درست و مناسب از سوي مسوولان كشور و بيتوجهي به اين موضوع موجب دلخوري و ناراحتي بسياري از چاپخانهداران شده است و معتقدم بحث ماليات بايد از سوي يك متولي به صورت جدي دنبال شود.
نيكوسخن با اشاره به پيگيري مكاتبات وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و رييس جمهوري درباره مطالبات چاپخانهداران، يادآور شد: خوشبختانه معاونت جديد امور فرهنگي وزارت ارشاد تاكنون تعامل خوبي با اعضاي صنف داشته و اين موضوع نور اميد را در دل چاپخانهداران روشن كرده است.
چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۲
نظر شما