اميد حدائق در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، از اين آثار به عنوان دو مجموعه متفاوت داستاني ياد كرد كه ميكوشد تاليف آنها را به موازات يكديگر پيش ببرد و اظهار داشت: مجموعه نخست، 14 داستان كوتاه را دربر دارد و از اين طريق نحوه برخورد با مسايل نوپديد مانند استفاده از دنياي اينترنت، چگونگي استفاده از تلفن همراه و ... را بيان ميكند.
وي افزود: به دليل دلبستگي خاصي كه به اين پرنده يعني گنجشك دارم و ويژگيهاي ظاهري اين موجود مانند ظرافت، چابكي و گسترگي قابليت مشاهده آن براي تمامي مردم، از اين نماد براي تبيين مسايل مختلف استفاده كردم. بر خلاف پرندهاي مانند جغد كه در فرهنگ غربي نماد انسان داناست، اين پرنده در ادبيات و فرهنگ فارسي شوم تلقي ميشود. از اين رو به دليل تنوع حضور گنجشك در سراسر ايران و جهان از اين شخصيت استفاده كردم.
كارشناس حوزه فلسفه و فقه با اشاره به اين كه تاكنون چهار جلد از اين مجموعه به رشته تحرير درآمده و در حال ويراستاري از سوي انتشارات انديشه و فرهنگ جاويدان قم است، گفت: چگونگي استفاده از تلفن همراه، زمان صحيح مراجعه به پزشك و دندانپزشك حتي قبل از بيماري و براي جلوگيري از مريض شدن، از جمله موضوعات اين آثارند كه قصد دارند مخاطبان را تبديل به انتخابگراني اصلح كنند.
حدائق درباره مجموعه «گنجشكنامه» گفت: در اين اثر مسايل عميق و مهمتري براي جوانان و نوجوانان مطرح ميشوند. با وجود آن كه شخصيت اصلي اين مجموعه را نيز گنجشك ميسازد، اما مسايلي نظير مساله شكاركردن، در قفس نگهداشتن، عاشق شدن گنجشكان و ... از جمله مباحث اين نوشتارند. از اين مجموعه تاكنون يك داستان تدوين و آماده انجام مراحل چاپ شده است.
وي با اشاره به اين كه تمركز اصلي اين مجموعه بر مسايل روحي مخاطبان است، عنوان داشت: نگارش چهار داستان اين اثر آغاز شده و پيشبيني ميكنم تاليف آن را تا حدود 12 داستان ادامه دهم.
یکشنبه ۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۵
نظر شما