نويسنده «اِل» كتابش را ارايهدهنده نوعي ساختار انديشه براي زندگي دانست و گفت: شخصيت اين كتاب درمييابد كه براي يافتن نشانههاي هستي نبايد گشت، بلكه بايد آنها را پيدا كرد._
به گفته وفايي، اين كتاب ماجرايي فلسفي را در قالبي شبه داستان روايت ميكند.
وي درباره طرح كلي كتابش گفت: راوي، «اِل» و كلاغ در طول اين داستان به يكديگر نزديكتر ميشوند و در نهايت با هم يكي ميشوند. در ابتداي كتاب ميخوانيم كه «ال» ميخواهد همه چيز را در يك نفر جمع ميخواهد.
وفايي ادامه داد: كلاغ داستان به او ميگويد كه نبايد به دنبال مجموعهاي از ويژگيها و چيزها در يك نفر باشد، بلكه بايد يك چيز را در يك نفر بخواهد. اين موضوع را ميتوان به مساله وحدت و كثرت ارجاع داد.
به گفته مديرمسوول انتشارات او، ماجراي كتاب به گونهاي پيش ميرود كه «اِل» در نهايت به خواسته خود ميرسد و همه چيز را در يك شخصيت پيدا ميكند. در واقع، او با اين كشف به صورت عملي به عبارت «نميگردم، پيدا ميكنم» رسيد.
وي افزود: «اِل» از دانايي كلاغ بهره ميگيرد و به آرامي پيش ميرود و سرانجام به آن چه مقصودش بود، ميرسد. او در پي مقصودش نگشت، بلكه آن را پيدا كرد. نشانهها و ماجراهايي در طول زندگي رخ ميدهند كه فرد را به خواستهاش نزديك ميكنند.
وفايي يادآور شد: اين كتاب به مخاطبش يادآوري ميكند كه اگر در مسير درست فكري و متناسب با انديشهاش حركت كند، تفاوتهايش را با دنياي پيرامون درمييابد و به جايگاهش در ارتباط با ديگران و هستي پيميبرد؛ به گونهاي كه جهان در اين مسير، نشانههايش روشنتر ميكند.
وي يكي از اين نشانهها را بيرون آمدن از دايره عادتها و عمل كردن برخلاف آنها دانست و گفت: اعمال خلاف عادت، در واقع اعمال درستياند كه ديگر نميتوان آنها را عادت ناميد. اين كتاب ميكوشد مخاطبش را به نوعي از ساختار انديشه نزديك كند.
كتاب «اِل» از سوي انتشارات «او» منتشر شده است. وفايي همچنين از انتشار اين كتاب در قطع جيبي تا هفته آينده خبر داد.
نظر شما