چهارشنبه ۶ مهر ۱۳۹۰ - ۰۸:۳۷
خاطراتم را مي‌نويسم تا ايران جاودانه شود

887 روز طول كشيد تا عباس رزاقي،دوچرخه‌سوار ايراني با پيام «صلح و دوستي» و گذر از 28 كشور جهان، خاطراتي افزون بر 4000 صفحه‌ را بنويسد. وي از مكتوب شدن اين خاطرات در آينده نزديك خبر داد.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، عباس رزاقي ديروز(سه‌شنبه، پنجم مهرماه) با حضور در فرهنگسراي انديشه تهران، به سفر دور دنياي خود با دوچرخه پايان داد. وي از نگارش خاطرات در طول سفرش به دنيا و همچنين چاپ دست‌نوشته‌هايش كه به چهار هزار صفحه مي‌رسند، سخن گفت.

سفير صلح و دوستي ايران با اشاره به علاقه‌مندي‌اش به كتاب «دور دنيا در 80 روز» اثر «ژول ورن» گفت: با تدوين «كتاب دور دنيا با دوچرخه در 887 روز» مي‌خواهم به تاريخ جهان بپيوندم و نام ايران و ايراني را جاودان سازم.

رزاقي كه در كتابش با نام «سفر به آفريقاي» درباره مبتلا شدن خودش به بيماري مالاريا نيز نوشته و از سختي‌هاي آن و البته مراقبت‌ها و مهرورزي مردمان اين قاره از وي قلم زده است، درباره سختي‌هاي سفر به دور دنيا گفت: تنها سختي‌ اين سفر، مشكلات كسب رواديد برخي كشورها بود، وگرنه تمام كشورها استقبال مناسبي از من داشتند، به ويژه مسوولان كميته ملي‌ المپيك هر كشور كه مرا به دفتر خود دعوت و از پيام صلح و دوستي يك ايراني مسلمان با رويي گشاده استقبال مي‌كردند.

وي كه تاكنون سفر به قاره اروپا و آفريقا را نيز در كارنامه دارد و كتاب خاطرات و دستاورد‌هاي هر يك از اين سفرها را نيز روانه بازار نشر كشورمان كرده است، تاكيد كرد: تنها دل خوشي شبهايم در سفر به دور دنيا، دست به قلم بردن بود تا اتفاقات خوش و ناخوش روز را بر كاغذ آورم. برخي از اين نوشته‌ها را نيز براي خانواده‌ام در ايران پست كرده‌ام و پس از جمع‌آوري تمام آن‌ها، براي نگارش و مكتوب كردن اثري جاودان در قالب سفرنامه اقدام مي‌كنم.

وي اظهار كرد: سعي مي‌كردم در اين سفر كتاب‌هايي را بخوانم تا اطلاعاتي درباره كشورهاي مقصد كسب كنم، اما متاسفانه به علت انجام فعاليت‌هاي جنبي و اشاعه پيام صلح و دوستي، زمان زيادي براي مطالعه تخصصي پيدا نمي‌كردم. به هر حال، از آنجايي كه يك محقق و پژوهشگر حوزه تاريخ ورزشم، مطالعات بسياري نيز درباره ورزش كشورهاي مقصدم داشته‌ام و در طول سفر نيز اين امر را فراموش نكردم.

در مراسم استقبال از عباس رزاقي كه صبح ديروز(سه‌شنبه) تهران انجام شد، بيش از 50 تن از پيشكسوتان جامعه ورزش و استادان ورزشي وي نظير ناصر عظيمي، كاظم رهبري، پرويز ديوسالار، مصطفي گرايلي، داوود نصيري و ابوالقاسم رايگان و همچنين سيدمحمد حسين حجازي، رييس فرهنگسراي انديشه و معاون فرهنگي شهرداري منطقه هفت شهر تهران، امير سرتيپ دوم علي مجدآرا، رييس سازمان تربيت بدني ارتش جمهوري اسلامي و مصطفي هاشمي‌طبا، رييس سابق كميته ملي المپيك ايران، حضور داشتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط