سه‌شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۸
ناصری: با نويسندگان كودك و نوجوان مثل تروريست‌ها برخورد شد

سفارت آلمان به جمعي از نويسندگان ايراني كتاب‌هاي كودك و نوجوان كه به دعوت مسوولان پنجاه و نهمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب فرانكفورت قصد شركت در اين نمايشگاه را داشته‌اند، اجازه‌ سفر به اين كشور نداد. علي ناصري، نويسنده‌ كتاب‌هاي كودك و نوجوان معتقد است برخورد كارمندان سفارت آلمان با نويسندگان ايراني به‌گونه‌اي بود كه گويي گروهي تروريست قصد سفر به كشورشان را دارند./

«علي ناصري» در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با تأييد خبر صادر نشدن ويزاي سفر به كشور آلمان، درباره جنبه‌هاي ديگري از اين ماجرا سخن گفت: برنامه سفر به آلمان و حضور در نمايشگاه بين‌المللي كتاب فرانكفورت با مشاركت آژانس ادبي «حوا» و يك آژانس مسافرتي تدارك ديده شد. با وجود اين‌كه مسووليت دريافت ويزا معمولاً برعهده آژانس‌هاي مسافرتي است اما اين آژانس، هيچ اقدامي براي دريافت ويزا انجام نداد.

اين نويسنده كودك و نوجوان در ادامه افزود: پس از اين‌كه سفارت آلمان اعلام كرد براي برخي از نويسندگان ايراني رواديد سفر به اين كشور را صادر نمي‌كند، انتظار مي‌رفت مسوولان اين آژانس مسافرتي پيگيري‌هايي را در اين زمينه انجام دهند؛ اما نه تنها هيچ پيگيري صورت نگرفت بلكه مسوولان اين تور ادعاي خسارت كرده‌اند و معتقدند ضرر مالي آنها براي تهيه بليت و ذخيره جا در هتل نيز بايد جبران شود!

دارنده لوح افتخار شورای کتاب کودک، درباره اقدامات انجام گرفته براي حضور نويسندگان ايراني در اين نمايشگاه بين‌المللي توضيح داد: كشور آلمان تدارك برپايي يك نمايشگاه بين‌المللي را ديده است؛ برگزاركنندگان پنجاه و نهمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب فرانكفورت نيز براي جمعي از نويسندگان و شخصيت‌هاي فرهنگي و ادبي كشور ايران دعوت‌نامه فرستاده‌اند و از آنها خواسته‌اند در اين برنامه فرهنگي حضور داشته باشند. انجمن نويسندگان كودك و نوجوان ايران نيز معرفي‌نامه‌هايي براي نويسندگان صادر كرده است؛ اما در نهايت تمام اين اقدامات بي‌ثمر ماند و خسارت‌هاي مادي و معنوي بسياري به اين گروه از شخصيت‌هاي كشورمان وارد شد.

وي در پايان ضمن گلايه از برخوردهاي نامناسب كارمندان سفارت آلمان خواستار پاسخگويي سفير اين كشور شد و اظهار داشت: برخورد كارمندان سفارت با نويسندگان ايراني به‌گونه‌اي بود كه گويي گروهي تروريست قصد سفر به اين كشور را دارند. در حالي‌كه عده‌اي شخصيت فرهنگي قصد مشاركت در رويدادي فرهنگي را داشتند و از سوي مسوولان برپايي آن نيز دعوت‌ شده بودند. 

پيش از اين حسن احمدي، ديگر نويسنده بازمانده از نمايشگاه كتاب فرانكفورت نيز گلايه‌هاي خود را با «ايبنا» در ميان گذاشته بود كه خبر آن را اين‌جا مي‌توانيد بخوانيد. 

نكته پاياني اين‌كه خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) در تلاش است با مدير اين آژانس مسافرتي تماس برقرار و ابهامات را رفع كند. در صورت به نتيجه رسيدن اين اقدام، خوانندگان ايبنا را در جريان قرار خواهيم داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها