عضو شوراي مركز حزب موتلفه اسلامي برپایی هفته کتاب را گامی اجرایی به سوی اعتلای فرهنگی و نزدیک شدن به جامعهای آرمانی دانست و پيشنهاد كرد: بهتر است این هفته به «ماه کتاب» تبدیل شود.-
وی افزود: برای شکلگیری عادت مطالعه در کودکان باید نهادهای مختلفی مانند خانواده، مدرسه، کتابخانههای عمومی و رسانههای گروهی همسو و همهدف شوند و زنجیروار همدیگر را حمایت کنند تا موضوع مطالعه از کودکی در افراد جامعه نهادینه شود. در این صورت است که افرادی پویا و جامعهای زنده و بالنده خواهیم داشت.
عضو شوراي مركز حزب موتلفه اسلامي با تحسین شعار «یادگار ماندگار» که برای نوزدهمین هفته کتاب انتخاب شده است، بیان کرد: پیام هفته کتاب لزوم بهرهگیری از کتاب در جامعه را تاکید میکند و این امر را معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به خوبی برای ترویج فرهنگ مطالعه برنامهریزی کرده است.
ترقی ادامه داد: افراد باید کتاب خواندن را بر خود واجب بدانند و همانطور که هرقدر گرفتار باشند، بازهم برای غذا خوردن زمان پیدا میکنند یا همانطور که هرقدر درگیر كار باشند، نماز را فراموش نمیکنند، باید کتابخوانی را جزء جدانشدني زندگی بدانند.
وی با بیان این که هفته کتاب باید به ماه کتاب تبدیل شود، گفت: خواندن کتاب یک اتفاق است که میتواند به عادت تبدیل شود یعنی اگر عادت کنیم کتاب بخوانیم و روزي این کار را انجام ندهیم، روحی خسته خواهیم داشت.
به گفته وی، هفته کتاب سبب میشود جریان فرهنگی در جامعه به گونهای گسترش پیدا کند که کتابها خوانده و نقد شوند و جلسات ادبی برپا شوند، کاری که متاسفانه در جامعه کمتر مورد توجه است.
ترقی در پایان اظهار کرد :با ترویج فرهنگ مطالعه و هنجار شدن آن از سنین کودکی، امکان تحقق جامعه آرمانی آسانتر خواهد شد و شهروندان چنین جامعهای دیگر به سادگی تسلیم شرایط ناگوار نميشوند، موقعیتهای مختلف را به چالش میگیرند و برتری استعداد خود را به جهانیان نشان ميدهند.
نوزدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «یادگار ماندگار» از 22 تا 29 آبان ماه سال جاری در سراسر کشور برگزار میشود.
نظر شما