رييس سازمان عقيدتي ـ سياسي ارتش در آيين رونمايي تازههاي نشر ساحادم، از تمهیداتی برای حفظ و افزايش سطح كيفي كتابهاي حوزه دفاعمقدس در ارتش خبر داد و گفت: كميته داستاننويسي ارتش با تاكيد مقام معظم رهبري و با هدايت فرمانده ارتش آغاز به كار كرده و اين تنها يكي از وظايف ما در ثبت و ضبط رشادتها در سالهاي دفاعمقدس است.-
اميرسرتيپ حسن سيفي، رييس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس ارتش در آغاز اين مراسم، با تاكيد بر تلاش اين سازمان براي تحقق تدابير مقام معظم رهبري اظهار كرد: دغدغه رهبري، دغدغه تمامي نيروهاي فرهنگي است. ايشان بر ثبت لحظه به لحظه تاريخ هشت سال دفاعمقدس و ثبت خاطرات تاكيد دارند. بر اين اساس تصميم گرفتيم ضمن دعوت از جمعي از داستاننويسان جنگ با حمايت فرمانده ارتش، پس از رتبهبندي سطح كيفي كار از آنها استفاده كنيم.
وي با اشاره به انتشار 150 عنوان كتاب در 6 ماهه اول امسال توسط بخشهاي انتشاراتي ارتش گفت: اين روند در حوزه نشر ارتش ادامه دارد و باعث شده كه خلاءهاي موجود در ارتش، شناسايي و براي پر كردن آنها اقدام شود.
سپس حجتالاسلام سيد محمدعلي آلهاشم، رييس سازمان عقيدتي ـ سياسي ارتش با تقدير از ساحادم به پاس انتشار كتاب درباره نقش ارتش در سالهاي جنگ تاكيد كرد: همكاري صميمانهاي بين سازمان عقيدتي ـ سياسي ارتش و ساحادم در اين زمينه وجود دارد. اين سازمان به عنوان يك نهاد فرهنگي، وظيفه ترويج و نشر فرهنگ اسلامي، ارتقاي بنيه ديني، اعتقادي و سياسي كاركنان ارتش را برعهده دارد و در جهت برنامه پنجم توسعه فعاليتهاي فرهنگي مختلفي را انجام ميدهد.
وي اضافه كرد: سازمان عقيدتي ـ سياسي ارتش در سال 89، حدود 24 عنوان كتاب منتشر كرد و امسال هم 20 عنوان اثر را به چاپ رساند اما بايد تمام تلاش خود را براي افزايش كيفيت آثار به كار گيريم.
آل هاشم بر لزوم حفظ كيفيت آثار حوزه دفاعمقدس و ويراستاري ادبي آنها توسط افراد صاحبقلم تأكيد كرد و افزود: كميته داستاننويسي ارتش با تاكيد مقام معظم رهبري و با هدايت فرمانده ارتش آغاز به كار كرده و اين تنها يكي از وظايف ما در مقابل ثبت و ضبط رشادتها رزمندگان و فرماندهان در سالهاي دفاعمقدس است.
رييس سازمان عقيدتي ـ سياسي ارتش از انتشار مجموعه كتابهاي «نقش ارتش در هشت سال دفاعمقدس» در دهه 70 و كاربرد آن به عنوان يك اثر مرجع ياد كرد و گفت: بايد تلاش كنيم كه كتابهاي ماندگار درباره دفاعمقدس تدوين كنيم. چون آيندگان با مطالعه اين آثار در مورد جنگ، قضاوت خواهند كرد.
آل هاشم در پايان يادآور شد: قصد داريم كه بر اساس تعامل با سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاعمقدس ارتش، تشكيلاتي را شكل دهيم كه هر كتاب تدويني درباره ارتش و دفاع مقدس، پس از بررسي كيفي توسط اين كارگروه به چاپ برسد. ما اين برنامه را براساس وظيفه قانوني خود دنبال ميكنيم تا كتابهاي حوزه جنگ با كيفيت منتشر شوند.
در ادامه مراسم رونمايي از تازههاي نشر ساحادم، محمد حسن صادقزاده يكي از نويسندگان اين آثار اظهار كرد: گذر زمان رزمندگان دوران جنگ را از ما ميگيرد. تاكنون كتابهاي زيادي درباره دفاعمقدس منتشر شده، اما اين درياي ژرف و عميق نيازمند تلاش مضاعف است.
وي از حضور ارتش در سالهاي 1358 و 1359 در كردستان ياد كرد و گفت: اين مقطع، در نوشتهها و كتابهاي رزمندگان و فرماندهان ارتشي، به خوبي مورد توجه قرار نگرفته و پيشكسوتان ارتش بايد درباره فداكاريهاي آجا در منطقه كردستان، بيشتر كار كنند.
در پايان، كتابهاي «تاريخچه اختلافات بين ايران و همسايه غربي آن و علل جنگ ايران و عراق» نوشته محمدحسن باقري، «تحليل عمليات طريقالقدس» اثر اميران سرتيپ مسعود بختياري و نصرتالله معينوزيري، «محاصره زالوآب» به قلم اميرسرتيپ علي عبدي بسطامي، «تعاملات آمريكا و عراق در جنگتحميلي» نوشته شاداب عسگري، «انتقالي با 14 صلوات»، «اشك هجران، مرواريد غلطان»، «ترور در سرزمين مظلوم كردستان» اثر محمدحسن صادقزاده، «چشم دل»، «شكسته بال» و «حماسه جاويد» به قلم محمد قرباني خنامان، «به ياد ماندني» و «بيست سال تنهايي» اثر عزتالله معظمي گودرزي رونمايي شدند.
همچنين از تلاش «محمدحسن صادقزاده» و «عزتالله معظمي گودرزي» در نگارش بیشتر این آثار تجليل و قدردانی شد.
نظر شما