جمعه ۱۱ آذر ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۰
بيش از 2 ميليون و500 جلد كتاب وجود دارد

كارشناس مسوول فرهنگي- هنري اداره كل آموزش و پرورش استان سيستان و بلوچستان از وجود بيش از 2 ميليون و500 جلد كتاب در كتابخانه‌هاي آموزشگاهي اين استان خبر داد.-

پرويز لكزائيان‌فكور در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، اظهار كرد: در سال تحصيلي جاري، 365 هزار جلد كتاب به كتابخانه‌هاي استان ارايه شد. در صورتي كه هر سال روند افزايش منابع كتابخانه‌ها ادامه داشته باشد، در هشت سال آينده، تمام كتابخانه‌هاي استان به منابع مورد نياز تجهيز خواهند شد.


لكزائيان‌فكور ادامه داد: سرانه كتاب در استان سيستان و بلوچستان نزديك به پنج جلد كتاب براي هر دانش‌آموز است كه با استاندارد سرانه كتاب در كشور بسيار فاصله دارد. بنابراين، اداره كل آموزش و پرورش استان سيستان و بلوچستان مي‌كوشد تا با افزايش منابع كتابخانه‌ها، زمينه‌هاي تحقق افزايش سرانه كتاب به ازاي هر دانش‌آموز را در اين استان فراهم كند.

وي با بيان اين كه در اين استان حدود 1800 كتابخانه مستقل وجود دارد، گفت: كتابخانه‌هاي مدارس استان سيستان و بلوچستان بايد انواع كتاب‌هاي مربوط به حوزه‌هاي مختلف آموزشي را دربرداشته باشند اما غني شدن كتابخانه‌ها به كتاب‌هاي اعتقادي و مذهبي در اولويت است.

كارشناس مسوول اداره كل آموزش و پرورش استان سيستان و بلوچستان با اشاره به اين كه كتابخانه بايد مكاني براي پاسخگويي به تمام نيازهاي آموزشي و پرورشي دانش‌آموزان باشد، افزود: وجود كتاب‌هاي مرجع در كتابخانه‌هاي مدارس اين استان به دليل رفع نواقص آموزشي و رشد همه جانبه دانش‌آموزان ضرورت دارد.

لكزائيان‌فكوربا بيان اين كه منابع كتابخانه‌ها بايد مكمل برنامه‌هاي آموزشي باشند، عنوان كرد: منابع موجود در كتابخانه‌ها بايد به‌گونه‌اي باشند كه دانش‌آموزان بتوانند با حضور در آن، فرصت‌ها و ساعت‌هاي آموزشي از دست رفته در خانه و مدرسه را جبران كنند. همچنين اين منابع بايد با توچه به شرايط مذهبي و فرهنگي هر استان و منطقه ارايه شوند تا دانش‌آموزان بيش از پيش با فرهنگ و شرايط اقليمي استان خويش آشنا شوند.

وي اظهار كرد: از جمله مشكلات كتابخانه‌هاي استان‌هاي مختلف كشور، نبود كتابدار است. با توجه به گسترش مجتمع‌هاي آموزشي در سطح استان‌ها، شايسته است كه با هدف ايجاد هماهنگي در فعاليت‌هاي مربوط به كتابخانه‌هاي مدارس و مجتمع‌هاي آموزشي، كتابدار متخصص در كتابخانه‌ها وجود داشته باشد.

كارشناس مسوول اداره كل آموزش و پرورش استان سيستان و بلوچستان از حضور چشمگير دانش‌آموزان اين استان در كتابخانه‌هاي آموزشگاهي و كلاسي ابراز خرسندي كرد و گفت: امروزه كتاب با وجود گسترش رسانه‌هاي مختلف، همچنان از جايگاه ويژه‌اي برخوردار است و نمي‌توان نقش موثر آن را در افزايش معلومات دانش‌آموزان ناديده گرفت. بنابراين، با تجهيز كتابخانه‌ها به كتاب‌هاي جديد مي‌توان زمينه‌هاي حضور هرچه بيشتر دانش‌آموزان در آنها را فراهم كرد و دانش‌آموزان را با علم روز آشنا ساخت.

لكزائيان‌فكور در پايان گفت: اغلب مدارس استان سيستان و بلوچستان اكنون ميزبان نمايشگاه كتابند و منابع اين نمايشگاه‌ها از طرح ملي «50 هزار نمايشگاه كتاب در 50 هزار مدرسه» تهيه شده‌اند. با توجه به پيش‌بيني‌هاي صورت گرفته، نمايشگاه كتاب در بيش از 400 مدرسه و مجتمع آموزشي اين استان برپا خواهند شد. اين نمايشگاه‌ها تا اواخر آبان ماه ميزبان علاقه‌مندان به كتابند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط