شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۵
انتشار  «آموزه‌هاي جهاني محمد رسول الله (ص) براي انسان معاصر»

کتاب «آموزه‌هاي جهاني محمد رسول الله (ص) براي انسان معاصر» نوشته ابوالحسن قاسم‌پور منتشر شد. مولف اين کتاب درباره وجود رويکردهاي متفاوت به رفتار و کردار پيامبر (ص) به تشريح دو نگاه متفاوت در اين باره پرداخته است.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد تربيت معلم، ابوالحسن قاسم‌پور درباره اين اثر گفت: در نگاه کساني که به پيامبر(ص) ايمان دارند، قداست بر توانمندي بشري رجحان دارد و در اين نگاه، هاله‌اي از پيرايه‌هاي خرافي و غيرخرافي وجود دارد. 

وي افزود: در نگاه دوم، کساني به پيامبر ايمان ندارند و از اين ديدگاه پيامبر(ص) به عنوان منادي دين اسلام و صاحب پيروان کثير، در رويارويي دايم عقلانيت بي‌ثبات يا در دام نقادانه کلام و فلسفه گرفتار آمده است که مي‌بايست پاسخگوي سوالات بي‌جواب يا پاسخگوي اعمال خوب و بد مدعيان ديني و پيروان اسلام در تمام نسل‌ها و عصرها باشد. در اين ديدگاه، پيامبر(ص) در چهره بشري فارغ از معصوميت و فقط براي مقابله و جدل انتخاب مي‌شود که باز هم ناشناخته و غريب مانده است. 

قاسم‌پور گفت: كتاب «آموزه‌هاي جهاني محمد رسول الله (ص)» با هدف معرفي پيامبر(ص) از طريق گفتار آن حضرت تهيه شده است و تلاش بر اين بوده تا گفتاري انتخاب شود كه داراي روحيه بشري باشد و در آن بتوان به ميزان توانمندي انسان‌شناسي و فرزانگي پيامبر(ص) پي‌برد. اين انديشه‌ها با جملات کوتاه، همراه با واژه‌هاي مانوس و ادبي كه با احساس کاملاً انسان‌دوستانه بيان شده باشند، مورد نظر بوده‌اند. 

اين مولف گفت: امروزه در جغرافياي گفتار و نوشتار و در بازار نشر، آثاري با كلام دلنشين و بيان احساسي و عاطفي با استقبال مردم به ويژه جوانان مواجه شده‌اند؛ چنان كه كتاب‌هايي با چاپ‌هاي مجدد و شمارگان بالا در سطح جامعه در حال نشر و ترويج انديشه‌هاي صاحبانشانند كه در الزامي براي ساختن جامعه مطلوب يا پيام گوارايي براي خويشتن‌شناسي ندارند.
 
وي افزود: اين كتاب‌ها با بياني زيبا و كلماتي مأنوس و در عين حال مبهم و عبارات كوتاه و واژه‌هاي خيال‌انگيز و عاطفي و شايد يك نوع عرفان بي‌سرانجام، در تسخير روحيه سرگردان بشر امروزي موفق به نظر مي‌رسند و در حضور چشم ما و در مقابل پيامبر ظهور مي‌يابند و ترويج مي‌شوند، در حالي كه ما از سرچشمه علم و وحي برخورداريم ولي كام جهانيان را با شهد كلام غزلواره پيامبر(ص) شيرين نمي‌كنيم. 

قاسم‌پور درباره ويژگي‌هاي متون برگزيده در اين كتاب گفت: در اين کتاب، كلام بشري جاري است و سرشار از شناخت و آگاهي از هويت انساني که به صورت رسمي و با صراحت در ترويج حوزه كلامي حضور ندارد و به ارتباط عاطفي و نوع‌دوستي و صلح‌انديشي اهميت داده، شاخص‌هاي رفتاري انسان‌هاي متفاوت جامعه را معرفي كرده، جملاتش كوتاه و در بيان دلنشينند و قابليت ترجمه به هر زباني را دارد. 

کتاب «آموزه‌هاي جهاني محمد رسول الله (ص) براي انسان معاصر» نوشته ابوالحسن قاسم‌پور با شمارگان 10 هزار نسخه، 164 صفحه و به بهاي 42000 ريال به كوشش انتشارات جهاد دانشگاهي واحد تربيت معلم به بازار نشر عرصه شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط