بهمنی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: جایگاه ششمین جشنواره بینالمللی شعر فجر در همان جایگاه یا پله ششم است؛ چراکه تاکنون تنها پنج تجربه را پشت سر گذاشته و در مقایسه با جشنواره فیلم، تئاتر و موسیقی فجر راهی طولانی در پیش دارد.
وی از شعر به عنوان بخشی از زندگی روزمره مردم یاد کرد و افزود: به نوعی ارادت مردم به شعر درونیتر است، البته شاید گاهی بروز بیرونی نداشته باشد، اما شعر بخشی از وجود آنهاست و در طول شبانهروز اغلب افراد به نوعی با شعر نیز ارتباط برقرار میکنند.
این غزلسرا توضیح داد: از این منظر حرکتی که برای برپایی جشنواره شعر فجر آغاز شده، اقدامی شایسته و مثبت است و باید امیدوار باشیم این جشنواره در دورههای مختلف و کسب تجربههای بیشتر و برقراری پیوند درونی و محکمتری با جشنواره، در گذر زمان به جایگاه حقیقیاش نزدیکتر شود.
وی به وجود دیدگاههای مختلف در برپایی این جشنواره اشاره کرد و افزود: با گذشت پنج دوره از برپایی این جشنواره هنوز هم نگاههایی خصمانه نسبت به برپایی آن و عملکرد جشنواره وجود دارد و برخی از فعالان و علاقهمندان عرصه شعر از حضور در جشنواره خودداری میکنند.
بهمنی ادامه داد: البته هر سال شاهد جذب بخش گستردهتری از شاعران به این جشنواره هستیم، اما این جشنواره هنگامی به شکل نهایی و دلخواه خود میرسد که بتواند تمامی طیفهای شعری و شاعران یا به بیان دیگر تمامی فرزندان و از آن سو پدران و مادران شعر را به خود جذب کند.
وی افزود: مسیری که جشنواره شعر فجر تاکنون در پیش گرفته است نشان میده، این جشنواره در پی جذب تمامی شاعران است و هرسال شاهد حضور بیشتر و فعالتر شاعران در جشنواره هستیم.
این شاعر در پایان یادآور شد: در طی این پنج سال که از برگزاری جشنواره میگذرد، نحوه برپایی جشنواره و تغییرات ایجاد شده در آن نشان میدهد پیشنهادهاي مطرح شده از سوی شاعران و فعالان این عرصه شنیده و تا حد ممکن اجرا شدهاند.
جمعه ۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۹
نظر شما