كتاب «دين و زندگي روزمره» به همت پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات راهي بازار كتاب شد. اين كتاب تلاش ميكند موانع پيشروي حيات ديني در جامعه را بيان كند.-
كتاب «دين و زندگي روزمره» تلاش ميكند مشكلات و موانع پيش روي حيات ديني در زندگي روزمره را هر چه آشكارتر بيان كند و اگرچه مدعي بيان راه حلي براي بهبود و ارتقاي جايگاه دين در زندگي روزمره نيست اما بر گونهاي از جهتگيري ذهني تاكيد دارد كه بر اساس آن ميتوان تغييري اساسي در رابطه دين و زندگي روزمره داد، تغييري كه بر خلاف محدوديتها و دشواريها ميتواند دين را به جوهر ازلي فرهنگ تبديل كند.
نظريههاي زندگي روزمره، عناصر زندگي روزمره، زندگي روزمره در آموزههاي ديني، برخي از مهمترين فصلهاي كتاب «دين و زندگي روزمره» را تشكيل ميدهند.
در بخشي از اين كتاب با عنوان «فروع به مثابه عرصه اصلي حيات ديني» ميخوانيم: «اصول، سطح استعلايي جامعه ايماني است و ستونهاييند كه بايد ساختمان حيات ديني بر مبناي آن استوار گردد. گزارهها و احكامي كه درباره فروعند، محتوا و مضمون ساختمان ايماني را بيان ميكنند.»
کتاب «دين و زندگي روزمره» نوشته محمد اسلم جوادي با شمارگان 1000 نسخه، 332 صفحه و به بهاي 53000 ریال از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر و روانه بازار كتاب شده است.
نظر شما