سلسله نشستهاي تخصصي كارگاه معرفت امام زمان(عج) در پژوهشكده پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در قالب کتابی با عنوان ««تقابل حق و باطل در ادوار تاريخ» منتشر شد.-
دكتر محمدهادي همايون در بخشي از اين سلسله سخنرانيها با موضوع اصلي «نويد منجي آخرالزمان در ادوار تاريخ» با صحبت درباره آفرينش و خلقت نخستين انسان، به بررسي تاريخ و احوالات سلسله انبياء پرداخته است و تاريخ حضرت آدم(ع)، حضرت نوح(ع) و حضرت ابراهيم(ع) را مرور ميكند. وي در ادامه به بررسي تاريخ فرزندان يعقوب(ع) (بنياسراييل) ميپردازد و پس از بررسي تاريخي احوالات بنياسراييل از زماني كه در مصر بودند تا حضور آنان در فلسطين، بحثي با عنوان «حزب شيطان» را مطرح ميكند.
همايون در بخش «حزب شيطان» با اشاره به ايجاد انحراف در تورات توسط يهوديان پس از مرگ حضرت موسي(ع)، به عنوان نخستين تحريفات در اين كتاب، ميگويد: «يهود در جريان حزب شيطان قرار گرفت و با اينكه خداوند براي هدايت آنها پيامبران را فرستاد، اما آنها يكي پس از ديگري پيامبران را كشتند. قرآن ميگويد ـ ما كه نميگوييم ـ مگر ميشود قومي در تاريخ اينقدر پيامبر بكشد آن هم به اين دليل كه دروغ ميگويند. پس معلوم ميشود كه آنها ميفهميدند كه آنان پيامبرند.»
اين نويسنده در ادامه به مباحثي از جمله «يهوديان و تاريخ اسلام»، «ائمه(ع) پس از عاشورا»، «عصر غيبت»، «نهضت مدرن علمي»، «انقلاب اسلامي و تاثيرات بينالمللي آن در راستاي ظهور» میپردازد و «اقدامات حزب شيطان در دوران مدرن» را بررسي و بيان ميكند.
كتاب «تقابل حق و باطل در ادوار تاريخ» همچنين شامل سخنرانيهايي از دكتر محمود مطهرينيا با موضوع «فوايد گفتوگو درباره امام عصر(عج)» است. «آينده انسان و جهان از ديدگاههاي مختلف»، «جهان پس از ظهور حضرت حجت(عج)» و «تحولات عصر ظهور در عرصه مديريت و كار» از جمله اين بحثهايند.
مطهرينيا در بخش «فوايد گفتوگو و پژوهش درباره امام زمان(عج)» ميگويد: «بايد ببينيم كه به عنوان يك منتظر كدام يك از رفتارهايمان منتظرانه است و كدام نيست. فرقي هم نميكند كه در عرصه كار باشد يا عرصه زندگي فردي و خانوادگي، يعني نخستين جايي كه گفتوگو از امام زمان(عج) خود را نشان ميدهد. اين است كه انسان منتظر با سايرين متفاوت ميشود و نگاه او در همه مقاطع زندگي با ديگران فرق دارد.»
«تقابل حق و باطل در ادوار تاريخ» شامل گفتارهاي محمدهادي همايون و محمود مطهرينيا با شمارگان 500 نسخه، 133 صفحه و به بهاي 18200 ريال توسط پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات تدوين و منتشر شده است.
نظر شما