نمايشگاه كتاب ابوظبی كه چند روزي است به كار خود پايان داده، امسال شاهد حضور پررنگ كتابهای اسلامی در موضوعهاي مختلف فقهی، سيره، احاديث و شرح احاديث بود.-
كتابهای دينی اين نمايشگاه از موضوعهاي متنوعی برخوردار بودند و بيشتر ناشران شركت كننده در نمايشگاه تمايل شديدی به ارايه نسخه الكترونيكی اين كتابها و همچنين قرآن كريم در كنار نسخههای كاغذی آن داشتند. لوحهای فشرده اين كتابها در دهها زبان از جمله عربی، انگليسی و فيليپينی تهيه شده بود.
در همين زمينه مبارك حمد المهيری مدير كميته فرهنگی ـ گردشگری برگزاركننده نمايشگاه، ابوظبی را تريبون گفتگوی تمدنها دانست و گفت: نمايشگاه كتاب ابوظبی، دريچهای برای اطلاع از خلاصه انديشه انسانی و مهمتر از آن، انديشه اسلامی است. بر اين اساس به كتابهای دينی موجود در نمايشگاه توجه ويژهای شده و اين كتابها به زبانهای مختلف تهيه شدهاند تا بازديدكنندگان بيشترين بهره را از آنها ببرند.
وی اشاره كرد: عربستان سعودی فعاليت دينی گستردهای در اين نمايشگاه داشت به طوری كه بعد از ميزبان، بزرگترين غرفه را برای عرضه كتابهای دينی ـ اسلامیاش در اختيار داشت.
احمد ابوالذهب، مدير فروش انتشارات «الدار العالمية للكتاب الاسلامي» اين حضور و استقبال چشمگير از كتابهای اسلامی در نمايشگاه كتاب ابوظبی را به «رشد اشتياق برای كسب معلومات درباره كتابهای دينی در بين ملتهای عربی» نسبت داد و افزود: سادگی زبان نوشتاری و پرداختن نويسندگان به موضوعهاي جديد كه مورد توجه افراد در زندگی روزانهشان است، مثل توسعه انسانی و مديريت فردی، از جمله عوامل ديگر گرايش بازديدكنندگان به كتابهای دينی است.
نمايشگاه كتاب ابوظبی از 9 تا 14 فروردین (28 مارس تا 2 آوریل) میزبان بیست و دومین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب بود.
نظر شما