دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۷
گفت‌وگو با 400 ناشر كتاب‌هاي آموزشي در نمايشگاه كتاب

كارشناسان دفتر انتشارات كمك آموزشي با حضور در بيست و پنجمين نمايشگاه كتاب تهران و گفت‌وگو با حدود 400 ناشر آموزشي به ويژه ناشران خصوصي، ميزان تعامل آن‌ها با طرح «سامان‌بخشي كتاب‌هاي آموزشي» را ارزيابي و آن‌ها را به شركت در طرح مذكور دعوت كردند.-

فريبا كيا، مدير طرح «سامان‌بخشي كتاب‌هاي آموزشي» به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با بيان اين مطلب اظهار كرد: دفتر انتشارات كمك آموزشي رشد وزارت آموزش و پرورش تصميم دارد تا همزمان با ترغيب ناشران دولتي براي شركت در طرح «سامان‌بخشي كتاب‌هاي آموزشي» شرايطي را فراهم كند تا ناشران بخش خصوصي نيز با هدف همسوسازي با برنامه درسي ملي و توليد كتاب‌هاي مناسب آموزشي در اين طرح شركت كنند. 

وي افزود: چون تعداد كتاب‌هاي درسي از تنوع بسياري برخوردار است، ناشران بخش دولتي نمي‌توانند پاسخگوي تمام نيازهاي موجود در توليد كتاب‌هاي آموزشي باشند. از اين رو دفتر انتشارات كمك آموزشي از ناشران بخش خصوصي نيز براي توليد انبوهي از كتاب‌هاي مناسب و استاندارد براي شركت در طرح مذكور دعوت كرده است.

مدير طرح «سامان‌بخشي كتاب‌هاي آموزشي» در ادامه سخنانش گفت: بر اين اساس كارشناسان دفتر مذكور در بيست و پنجمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران حضور داشتند و به بيان اهميت و ضرورت اجراي طرح «سامان‌بخشي كتاب‌هاي آموزشي» با ناشران پرداختند. در اين گفت‌وگو‌ها، انتظارات، پيشنهادها و راهكارهاي ناشران براي اجراي هر چه بهتر طرح مذكور مطرح شد.

كيا گفت: گزارش‌هاي جمع آوري شده از اين 400 ناشر آموزشي حاضر در نمايشگاه كتاب تهران به زودي ارايه خواهد شد.

محمدحسين معتمدراد، مسوول كتابنامه رشد «فني‌حرفه‌اي و كاردانش» از جمله اين كارشناسان محسوب مي‌شود كه با حضور در اين دوره از نمايشگاه كتاب تهران حدود 25 ناشر آموزشي را شناسايي و ميزان تعامل‌ آن‌ها با طرح «سامان‌بخشي كتاب‌هاي آموزشي» را ارزيابي كرده است.

وي در اين باره مي‌گويد: حضور كارشناسان دفتر انتشارات كمك آموزشي در نمايشگاه كتاب تهران باعث مي‌شود تا با بسياري از ناشراني كه تاكنون به صورت تصادفي ارتباط نداشتيم، آشنا و با آن‌‌ها ارتباط برقرار كنيم يا با ناشراني كه تاكنون به صورت تلفني صحبت كرده‌ايم و همين موضوع باعث كم رنگ شدن ميزان استقبال آن‌ها در طرح «سامان‌بخشي كتاب‌هاي آموزشي» شده بود، از نزديك و رو در رو سخن بگوييم و زمينه‌هاي شركت ناشران بيشتري را در طرح مذكور فراهم كنيم.

مسوول كتابنامه رشد «فني‌حرفه‌اي و كاردانش» اظهار كرد: در بازديدي كه از اغلب ناشران كتاب‌هاي فني‌حرفه‌اي و كاردانش در نمايشگاه كتاب تهران به عمل آورديم، متوجه شديم كه در اين حوزه با كمبود كتاب‌هاي آموزشي مواجه‌ايم. وقتي علت را از ناشران حوزه فني‌حرفه‌اي و كاردانش پرسيديم، آن‌ها محدود بودن كتاب‌هاي درسي اين حوزه را از جمله دلايل كمبود كتاب‌هاي كمك آموزشي اين حوزه برشمردند و گفتند: مولفان انگيزه‌اي براي تاليف كتاب‌هاي آموزشي حوزه فني‌حرفه‌اي و كاردانش ندارند.

معتمدراد ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش بايد تمهيداتي را با هدف حمايت از مولفان حوزه فني‌حرفه‌اي و كاردانش بينديشند تا اين مولفان براي تاليف كتاب‌هاي كمك آموزشي اين حوزه تشويق شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط