رمان «هياهوي كوهسار» نوشته فريبا منتظرظهور منتشر شد. نويسنده در اين رمان مانند مجموعه داستانش به مناسبات خانوادگي و نقد روابط در خانواده ايراني در قالب جهان زنانه داستانش پرداخته و اين بار به اين مناسبات در حال و هواي دهه 50 نظر داشته است.-
نويسنده در اين اثر مسايل زنان را با نگاهي تاريخي دنبال كرده است و لحن صميمي زبان داستانياش همراه با دنياي سرشار از سوال قهرمان داستان كه از فلسفه زنانه خالي نميشود، از ويژگيهاي است كه در «هرازگاهي بنشين»، نخستين مجموعه داستان وي نيز ديده شده است.
در بخشي از اين رمان ميخوانيم: «دو اتاق رو به دريا گرفتهايم. قرار گذاشتهايم برويم جنگل. سرهنگ تفرشي و زنش گيتي بساط كباب را ميآورند و ما هم ميوه و شيريني و آجيل را..
به راهمان ادامه ميدهيم. از خساست تفرشي ميگويد. اگر ساكت باشد صداي پرندهها را ميشود شنيد، اما يك بند حرف ميزند. نيم ساعتي راه ميرويم. فكري به ذهنم ميرسد. پيش از اين سرهنگ تفرشي گفته بود گيتي ترسوست و چند خاطره هم تعريف كرده بود..»
«هياهوي كوهسار» بهار امسال(91)، با شمارگان هزار و 100 نسخه از سوي انتشارات مرواريد به چاپ رسيد.
اين كتاب 176 صفحه و قيمت آن چهار هزار و 500 تومان است.
طراحي جلد اين كتاب كار مشترك محمد دياني و منصوره كاظمي است و الاهه دهنوي آن را ويرايش كرده است.
«آنيش» نيز رمان ديگر منتظرظهور است كه هم اكنون مراحل انتشار را در انتشارات مرواريد سپري ميكند.
به گفته اين نويسنده اين داستان نيز نگاهي فلسفي به زندگی افكنده است و اشاره دارد به این موضوع که مشكلات ميتوانند در همه جا وجود داشته باشند و انسانها ميتوانند در هر موقعيتي تغيير كنند.
«هراز گاهي بنشين» نخستين مجموعه داستان منتظرظهور سال 88 از سوي انتشارات مرواريد به بازار كتاب راه يافت.
نظر شما