پنجشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۰
برای مقابله با دشمنان بايد هنر مهدوی را با جديت دنبال كنيم

سيدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در همایش دکترین مهدویت پرداختن به موضوع‌های اسلامی و مهدوی را وظیفه اصلی محققان دانست و گفت پژوهشگران مهدوي بايد با پرداختن به موضوع مهدویت نتایج آن را در اختیار سینماگران و سایر هنرمندان قرار دهند. برای مقابله با دشمنان ناچاریم موضوع مهدویت را در تمام عرصه‌های هنر از سرگرمی‌های کودکانه مانند بازی‌های رایانه‌ای گرفته تا ساخت فیلم و سریال را با جدیت دنبال کنیم و از این راه مردم را به فلسفه مهدویت جلب کنیم.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هشتمین همایش دکترین مهدویت که از صبح امروز(15 تیرماه) در سالن همایش‌های صدا و سیما در حال برگزاري است گفت: امیدوارم برآیند همایش دکترین مهدویت برای دست‌اندرکاران حوزه هنر راهگشا باشد و دستمایه هنرمندان برای برداشتن گام‌های بلندی در عرصه هنر قرار گيرد.

حسیني با بیان این که همواره موضوع منجی، موضوعی جذاب برای تمامی جهانیان بوده است، گفت: از این نگاه، جوامع استعمارگر همواره کوشیده‌اند از راه هنر دیدگاه‌های خود را به دنیا عرضه کنند و سینمای هالیوود با ساخت فیلم‌های آخرالزمانی در همین زمینه تلاش می‌کند که فیلم‌های پرفروشی هم ساخته‌اند؛ بنابراین نیاز است که ما نیز به عنوان جامعه اسلامی و مهدوی، از دید هنری به این موضوع بیش از پیش بپردازیم.

وی پرداختن و غور در موضوع‌های اسلامی و مهدوی را وظیفه اصلی هنرمندان ندانست و گفت: وظیفه محققان است که با پرداختن به موضوع مهدویت، نتایج آن را در اختیار سینماگران و سایر هنرمندان قرار دهند. در این باره با وجود 350 آیات و هزاران روایتی که به موضوع مهدویت توجه دارد، امکان ندارد که فردی بتواند موضوع مهدویت را انکار کند. از این منظر همواره ستمکاران و استعمارگران کوشیده‌اند با دیدگاه‌های خود موضوع مهدویت را در جهان مطرح و مدیریت کنند.

حسینی مقابله با اعوجاج فكرِي افراد منحرف را وظیفه مهدی‌یاوران و مشتاقان حضرت مهدی دانست و گفت: موضوع مهدویت تنها به صدر اسلام اختصاص ندارد و نگاه مهدویت رو به آینده است.

وی با استناد به روش پیامبر اسلام در مقابله با کافران در صدر اسلام گفت: باید در برابر دشمنان شعارهای محكم‌تری ارایه کرد و در مقابل آنان ایستاد. بنابراین برای مقابله با دشمنان ناچاریم موضوع مهدویت را در تمام عرصه‌های هنر از سرگرمی‌های کودکانه مانند بازی‌های رایانه‌ای گرفته تا ساخت فیلم‌ها و سریال‌ها را با جدیت دنبال و از این راه مردم را به فلسفه مهدویت جلب کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان منظور از هنر را در فرهنگ اسلامی و ایرانی بعد قدسی آن عنوان کرد و گفت: آنچه به عنوان هنر شیطانی مطرح است، در واقع هنر نیست و هنر ایرانی اسلامی با فضیلت گره خورده است اما هنر شیطانی در پی استمرار تسلط سلطه‌گران بر دنیاست.

در پایان بخش نخست این همایش از سیدمهدی شجاعی به عنوان رمان‌نویس مهدوی، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضي دانشمند به عنوان فعال در زمینه ادبیات کودک و نوجوانان با رویکرد مهدوی، دکتر محمود ارجمند، به عنوان پژوهشگر مهدوی و حجت‌الاسلام علی الحکیم پژوهشگر برتر خارجی در حوزه مهدویت در قالب طرح مهدی‌یاوران برتر تقدیر شد.

گزارش‌های تکمیلی این همایش متعاقبا بر خروجی ایبنا قرار خواهند گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها