مدير واحد فلسفه علوم انساني پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، كتاب «پارادايمهاي تحقيق در علوم انساني» را ترجمه كرد و به ناشر سپرد._
وي با اشاره به همكاري محمدتقي ايمان در ترجمه اين اثر گفت: اين كتاب جديد نيست و سالهاست كه در بسياري از دانشگاههاي دنيا تدريس ميشود. شرح پارادايمهاي مختلف علوم انساني، محتواي اين كتاب و رئوس آن را تشكيل ميدهد.
حسني اين اثر را براي تدريس در تمام رشتههاي علوم انساني مفيد دانست و گفت: آنچه در اين كتاب درباره تحقيق ميخوانيم با روش تحقيق متفاوت است. بليكي در اين كتاب قصد نداشت كه تكنيكهاي پژوهش در حوزه علوم انساني را تبيين كند، بلكه در پي شرح متدولوژي اين نوع پژوهشها بود.
مدير دپارتمان فلسفه علوم انساني پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ادامه داد: نويسنده اين كتاب، پارادايمها، مباني و پشتوانههاي تحقيقات حوزه علوم انساني مانند پارادايمهاي فمنيسيتي و پوزيتيويستي را شرح داده و آنها را با يكديگر مقايسه كرده است.
اين نويسنده در پايان يادآوري كرد: ترجمه كتاب «پارادايمهاي تحقيق در علوم انساني» يكي از برنامههاي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در عرصه تاليف و ترجمه بود كه انجام آن به من و آقاي ايمان محول شد.
انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه كتاب «پارادايمهاي تحقيق در علوم انساني» را منتشر ميكند.
نظر شما