به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، سيد محمود حسيني با اشاره به آغاز احداث مجتمع ناشران از سال 87 اظهار كرد: اين مجتمع با حمايتهاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قم و همکاري شهرداري در زميني به مساحت سه هزار و 200 متر مربع احداث شده است.
وي با اشاره به اينكه ناشران قمي 22 ميليارد تومان براي ساخت اين مجتمع هزينه کردهاند، گفت: اين مجتمع داراي 320 واحد تجاري و اداري و در مجموع از 30 هزار مترمربع بنا در 11 طبقه برخوردار است.
مديرعامل شركت تعاوني ناشران استان قم با بیان اينكه قم مرکز چاپ و نشر کتابهاي ديني است، گفت: با توجه به پراکندگي ناشران دسترسي به کتاب براي متقاضيان مشکل است. بنابراين، وجود مکاني ثابت و متمرکز براي دستيابي به کتابهاي مورد نياز در اسرع وقت، ضرورتي انکارناپذير به نظر میرسد.
وي افزود: اين مجتمع به منظور ساماندهي و انسجامبخشي به عرضه کتاب احداث شده است تا کتابهاي فاخر ديني قم در اين مکان ارایه شوند.
حسيني اضافه كرد: اين مکان داراي امکاناتي مانند نمازخانه، کافيشاپ، سالن نمايشگاهي و سه طبقه پارکينگ است.
وي عنوان داشت: اکنون به جز سهم شهرداري که بلاتکليف است، همه واحدهاي اين مجتمع از سوي ناشران خريداري شده است.
مديرعامل شركت تعاوني ناشران استان قم ادامه داد: بيش از هزار و 200 ناشر در استان قم پروانه نشر دارند که از اين تعداد 500 ناشر فعالند.
وي با اشاره به مشکل توزيع کتاب در کشور گفت: اکنون توزيع کتاب در کشور به صورت سنتي است و سازمان پيشرفتهاي براي توزيع کتاب وجود ندارد. بنابراين، اين بخش به دستگاه مستقل و توانمند نيازمند است.
حسيني ادامه داد: در استانهايي که کتابفروشي يا فضاي نمايشگاهي قوي وجود ندارد، بايد فضايی نمايشگاهي پيشبيني شود و اين کار با توجه به بودجههاي فرهنگي کشور عملي است.
وي گفت: اکنون ساختمان مجتمع ناشران آماده است و در صورت حل مشکل برق آن، 214 ناشر تا يک يا دو ماه آينده در اين مجتمع مستقر ميشوند.
سهشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۸:۲۰
نظر شما