حسینی درباره دومین مجموعه شعرش به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: دومین دفتر شعرم یک مجموعه هایکو و دربرگیرنده حدود 100 هایکو است که در دفتری با عنوان «بوی علف» گرد آمده و طی یک سال و نیم پیش سروده شدهاند.
وی توضیح داد: درونمایه هایکو، طبیعت، نزدیکی انسانها به طبیعت و بیواسطهگی نسبت به وقایع جهان است. در هایکوهایم به نوعی به جزئیترین اتفاقات اشاره داشتهام و بیواسطهگی نسبت به وقایع و طبیعت پیرامونم مدنظرم بوده است. به عبارت دیگر طبیعت درونمایه سرایش این هایکوها بوده، اما نوع نگاه من به آن و چگونگی رویاروییام با طبیعت تغییر کرده است.
این شاعر افزود: در حقیقت در این هایکوها طبیعت به شکل بکر بودن آن مطرح شده است و منظورم از بکر بودن، بیواسطه در نظر گرفتن طبیعت و دیدن آن به همانگونه است.
وی درباره علت گرایشی که به هایکو پیدا کرده است گفت: پیشتر در فضای شعر سپید تجربههایی داشتهام و نخستین دفتر شعریام نیز در همین قالب منتشر شد، اما در همین فضا نیز تجربههای هایکو گونهای داشتهام.
حسینی در پایان گفت: اگر لایههای درونی شاعر کنار برود به شکل سادهتری در اجرا و زبان به شعر میرسد که همان هایکو خواهد بود، البته کسی که سراغ هایکو میرود باید به شناختی در حوزه زبان رسیده باشد.
طبق گفته حسینی این کتاب آماده انتشار است، اما هنوز ناشر این اثر مشخص نشده است.
سمانه حسینی متولد 22 آذر 1362 و فارغالتحصیل کارشناسی رشته حسابداری است.
نخستین مجموعه شعر این شاعر با عنوان «به حرف نمیآید درخت» در 76 صفحه از سوی انتشارات هزاره ققنوس منتشر و راهی بازار کتاب شد.
پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۰
نظر شما