غلامرضا یاوری در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اظهار کرد: در بازديد از كتابخانههاي عمومي استان و با جمعبندي اطلاعات و امتيازات مربوط به هر محل، این سه کتابخانه با كسب بيشترين امتيازها به ترتیب رتبههاي اول تا سوم استاني را كسب كردند.
وی افزود: حدود 34 کتابخانه در مجموع بیش از 70 امتیاز را در ارزیابیهای صورتگرفته کسب کردند.
یاوری با اشاره به دیگر کتابخانههای استان، گفت: همچنین کتابخانههای الغدیر در خمینیشهر، امیرقلی امینی و توحید در شهرستان اصفهان، ملامحسن فیض کاشانی در کاشان، علامه طباطبایی شهرضا، محمدی گلپایگانی و علامه نایینی نیز اصفهان در رتبههای چهارم تا دهم این جدول قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه از کتابخانه های برتر تجلیل خواهد شد، افزود: مسوولان كتابخانههايي كه نتوانستهاند حد نصاب لازم را كسب كنند، فرصت دارند در سه ماه آینده نواقص و مشکلات موجود در كتابخانهها را برطرف کنند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان با بیان اینکه تا سال 88 تنها 70 هزار نفر عضو کتابخانههای عمومی استان بودند، گفت: با تلاش کتابداران تا پایان سال 90 تعداد اعضا به 215 هزار نفر رسید و تا پایان امسال امیدواریم این آمار به بیش از 250 هزار نفر برسد.
وی با اشاره به محدودیتهای استان به لحاظ کمبود بودجه و نیروی انسانی اظهار کرد: با این وجود، تعداد کتابخانههای عمومی از 150 باب به 265 باب رسید و تا پایان سال تعداد کتابخانههای عمومی استان از مرز 300 باب خواهد گذشت.
شنبه ۶ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۹
نظر شما