محمدحسین شیخ شعاعی،نویسنده ساکن قم گفت:مشکل اصلی اغلب نویسندگان وجود نداشتن شبکه حرفهای توزیع کتاب است،در حالی که ناشران سراسر ایران پتانسیل و ظرفیت ایجاد این شبکه را دارند._
وی ادامه داد: راهکار این مشکل با اتخاذ تدابیر جزئی و جمعی امکانپذیر است، زیرا راهکارهای جزئی توسط ناشر عملی خواهد شد و راهکارهای جمعی با ایجاد تشکلهایی مانند مجمع ناشران محقق میشود. البته پیش از این ناشران برای ایجاد مجمعشان اقداماتی را انجام دادند اما موفق به عملیاتی کردن آن نشدند.
این نویسنده قمی همچنین درباره سایر مشکلات نویسندگان بومی و استانی که با آنها مواجهاند، عنوان کرد: نویسندگان قمی برای مطالعه، تحقیق و بررسی یک موضوع تخصصی به گنجینههایی مانند کتابخانه ملی و کتابخانه مجلس تهران دسترسی ندارند. مراکز علمی و پژوهشی قم برخی اطلاعات را در اختیار نویسندگان و مترجمان قرار میدهند اما به گستردگی و کاملی این گنجینهها نیستند.
وی ایجاد کتابخانه بزرگ و تخصصی برای مولفان و مترجمان قمی را مستلزم سرمایهگذاری فراوان دانست و گفت: اکنون نویسندگان قمی برای تحریر آثارشان باید از سوی ارگانی حمایت مطالعاتی شوند یا باید به سایر کتابخانههای مرکزی ایران مراجعه کنند.
شیخ شعاعی در پایان گفت: کتابی را درباره «امام هادی(ع)» به رشته تحریر درآوردهام که به زودی منتشر خواهد شد. البته تاکنون نام این اثر به شکلی قطعی تعیین نشده است. این کتاب را با نگارشی متفاوت به تحریر درآوردهام و محتوای آن شامل سخنان این بزرگوار، زندگینامه ایشان و بخشی از ادعیه امام هادی(ع) به زبان ساده است. مخاطبان این کتاب را عموم مردم،به ویژه جوانان تشکیل میدهند و زبان نگارشی آن موجز، ساده و گویاست.
نظر شما