چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۲
بهروز لک: ورود به ادبیات علمی در حوزه سازندگی جهت‌دهی به فراغت است

دوازدهمین جلسه نقد و بررسی آثار برگزیده هشتمین جایزه کتاب سال پاسداران به کتاب «سیمای جهانی سازندگی و اوقات فراغت جوانان» اختصاص داشت. در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین بهروز لک به عنوان منتقد اثر، این کتاب را آغاز خوبی برای ورود به ادبیات علمی در حوزه سازندگی و جهت‌دهی به فراغت دانست.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از معاونت فرهنگی و تبلیغات سپاه پاسداران، دوازدهمین نشست علمی نقد کتاب سال سپاه و پاسداران اهل قلم با نقد و بررسی کتاب «سیمای جهانی سازندگی و اوقات فراغت جوانان» روز گذشته (سوم بهمن‌ماه) در پژوهشکده مطالعات و تحقیقات بسیج برگزار شد.

این نشست با حضور هادی عبدالملکی به عنوان نویسنده و حجت‌الاسلام بهروز لک و دکتر سیدرضا نقیب‌السادات به‌عنوان منتقدان کتاب و سردار محمد‌علی آسودی، معاون فرهنگی سپاه پاسداران برگزار شد. 

لک در ابتدای این جلسه با اشاره به نو بودن ایده کتاب و موضوعیت داشتن آن در زندگی اجتماعی گفت: در حوزه سازندگی و جهت دادن به فراغت زندگی جوانان نیازمند ادبیات علمی هستیم که این کتاب می‌تواند آغاز خوبی باشد. 

عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) در ادامه اظهار کرد: موضوع‌ها و مباحث طرح شده در کتاب می‌تواند با رجوع به مبانی بومی خلاء موجود را تا حد خوبی بر طرف کند. 

سپس نقیب‌السادات، با تحلیل سر فصل‌های مختلف کتاب گفت: این کتاب حاصل پژوهش علمی است و با داشتن برخی ایراد‌های قابل چشم‌پوشی، به موضوع فراغت و سازندگی از زاویه‌ای نگاه کرده است که می‌تواند به عنوان گام اول تلقی شود و در گام بعد توقعاتی که بعد از انتشار موضوعیت یافته را برطرف کند. 

در ادامه، محمد‌علی آسودی به عنوان معاون فرهنگی و تبلیغات نمایندگی ولی فقیه در سپاه، گزارشی کوتاه از هشت همایش انتخاب کتاب و دوازده نشست نقد ارایه کرد و گفت: این همایش و نشست نقدها با هدف معرفی توانمندی‌های مختلف از جمله علمی، فرهنگی، هنری و ادبی سپاه و پاسداران برگزار می‌شود که امیدواریم به زودی شاهد استفاد‌ه بیشتر جامعه از این توانایی و استعدادها باشیم. 

در ادامه دکتر بهرام بیات، عضو هیات علمی دانشگاه عالی دفاع ملی که حوزه فعالیت‌های سازمانی وی با موضوع فراغت مرتبط است، گفت: انتشار این کتاب افق‌ تازه‌ای را در این مقوله نشان داد، از این رو به کشف زوایای جدید و مناسب‌سازی روش‌های نو در بحث اوقات فراغت و غنی‌سازی آن امیدوار شدم. این کتاب قدم مهمی در روشمندسازی نظریه‌های برآمده از مبانی توحیدی جامعه خواهد بود. 

دکتر احمد شجاعیان، مسوول کانون مدارس اسلامی تهران هم با ابراز خوشحالی از این اقدام علمی پژوهشی گفت: ما در مدارس به شدت نیازمند این مباحثیم. 

در پایان، هادی عبدالملکی ضمن تشکر از استادان حاضر در جلسه گفت: هدف ما در این کار، بهره‌گیری علمی از روش‌هایی است که بتوان از اوقات فراغت جوانان در سازندگی کشور استفاده کرد و این موضوعی است که در شکل‌گیری بسیج سازندگی مطرح بوده است. 

«سیمای جهانی سازندگی و اوقات فراغت جوانان» رتبه سوم هشتمین دوره انتخاب کتاب سال سپاه پاسداران را در گروه اقتصادی و اجتماعی به دست آورده بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها