اميرعلي عموزاده در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، درباره اهداف تاسیس ایستگاه مطالعه عنوان کرد: سازههای ایستگاه مطالعه در راستای توسعه فرهنگ كتاب و كتابخواني و ترغیب مردم به مراجعه به کتابخانهها، در مراكز پرتردد راهاندازی میشوند.
وی با بيان اينكه در اين سازهها 20 عنوان كتاب و هر عنوان با دستکم 20 جلد قابليت جايگذاري وجود دارد، افزود: علاقهمندان به مطالعه ميتوانند از كتابهاي موجود در اين ايستگاه استفاده کنند و حتي آن را با خود ببرند.
عموزاده اضافه کرد: افراد ميتوانند كتاب را از ايستگاه مطالعه خارج کنند و با خود به قطار يا منزل ببرند و در هر جايي به مطالعه آن بپردازند. در نهايت نیز پس از مطالعه و استفاده از كتاب، ميتوانند آن را به هر ايستگاه مطالعه يا كتابخانهاي در هر جاي ايران برگرداند.
مديركل امور كتابخانههاي عمومي استان سمنان همچنین گفت: اگر فرد بخواهد كتاب را نزد خود نگهدارد، ميتواند مبلغ 20 هزار ريالي هزينه آن را به حسابي كه در پشت كتاب درج شده است، واريز كند.
به گفته این مقام مسوول، در ايستگاههاي مطالعه عناوين مختلفي در موضوعات متنوعي مانند كودك و نوجوان، تاريخ، جريانشناسي، رمان، شعر، داستان و موضوعات عمومي در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
وي با اشاره به راهاندازی ايستگاههاي مطالعه در تمام نقاط پرتردد استان سمنان گفت: ايستگاه راهآهن بعد از استانداري، دومين ايستگاه مطالعهای است كه در دهه مبارك فجر مورد بهرهبرداري قرار گرفت و دوشنبه(23 بهمن) نیز ایستگاه مطالعه در بانک ملی شهرستان سمنان راهاندازی میشود.
عموزاده تاکید کرد: در صورت استقبال مردم، روزانه بيش از 700 جلد كتاب در ايستگاه مطالعه راهآهن سمنان جانمايي خواهد شد و به محض تخليه كتابها، عناوين جديدي جايگزين ميشوند.
شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۵
نظر شما