به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، نشست خبری معاونت فرهنگی مسجد مقدس جمکران با حضور حجتالاسلام والمسلمین مرتضی وافی، معاون فرهنگی مسجد جمکران امروز ظهر (28 بهمنماه) در محل دفتر نمایندگی مسجد جمکران در تهران برگزار شد.
وافی در ابتدای این نشست گفت: دعوت از نویسندگان، برپایی نشستهای نقد و بررسي کتاب و همچنين معرفی آثار مولفان و صاحبنظران در بخش مهدويت و نيز ارایه خدمات به مخاطبان ویژه، از برنامههاي فرهنگي، فروشگاه و مرکزفرهنگی خدمات 313 خواهد بود.
وی اظهار کرد: این مرکز كه تا پايان امسال در خيابان پيروزي تهران راهاندازي ميشود، رابطی است بین موسسات توليد فرهنگي مهدويت و مراکز توزیع، زيرا كه مراكز توزيع، خروجي مناسبي از موسسههاي توليد فرهنگي با موضوع مهدويت ندارند.
وي با بيان اينكه سال آينده سال جهش فرهنگي در حوزه مهدويت خواهد بود، اظهار كرد: راهاندازي و فعالسازي نمايندگي مسجد مقدس جمكران در استانها از برنامههاي ديگر اين مسجد است كه با اولويت 10 استان در كشور دنبال ميشود.
حجتالاسلام وافي اظهار كرد: حمايت از مراكز توسعه معارف و موسسههاي فرهنگي مهدويت در سطح جامعه و همچنين پشتيباني از پاياننامههاي آثار مرتبط با مهدويت و نشر كتاب از برنامههاي ديگر حوزه نشر مسجد مقدس جمكران خواهد بود.
وي ادامه داد: ليست كاملي از فعاليتهاي حوزه نشر در بخش مهدويت در دهه 80 مورد بررسي قرار گرفته و گزارش كاملي از اين حوزه با شناسايي نيازها و كمبودهاي تاليفي در اين بخش، بهزودي منتشر ميشود.
دبير شوراي فرهنگي مسجد مقدس جمكران اظهار كرد: سال آينده با تعامل با صاحبنظران مهدويت و شناخت كمبودهاي آثار تاليفي و پژوهشي در اين حوزه و همچنين با سرمايهگذاري در بخش كودك و نوجوان، كمبود آثار فاخر در بخش مهدويت جبران ميشود.
معاون فرهنگی مسجد جمکران عنوان كرد: متاسفانه آثار منتشر شده درباره مهدويت و مباحث آخرالزمان داراي آثار مورد استناد و معتبري نيست و اين كمبود با ابلاغ آييننامه حل نمي شود و نيازمند ايجاد انگيزه براي توليد آثار در جامعه مخاطبان است.
وي اظهار كرد: مسجد مقدس جمكران در ايام نوروز با برپايي طرح ملي «در آرزوي يار» در قالب برپايي نمايشگاه كتاب فاطمي و ارايه خدمات فرهنگي با ايجاد غرفههاي كودك و نوجوان در اين ايام كه مترادف با ايام فاطميه است، آماده پذيرايي از زائران است.
حجتالاسلام وافي با اشاره به برپايي مسابقه كتابخواني براي زائران اين مسجد مقدس، عنوان كرد: سال گذشته مردم 50 هزار كتاب را در فاصله كوتاهي براي مسابقه خريداري كردند كه نشانه استقبال مردم از اين محصول فرهنگي است.
وي با بيان اينكه مسجد مقدس جمكران میتواند در راستای ترویج برنامههاي فرهنگي كشور با موسسهها و ستادهاي فرهنگي و همچنين متوليان و مسوولان اين بخش ارتباط بگیرد، اظهار كرد: اين مسجد با بيش از 15 ميليون زائر در طول سال و به عنوان قطب فرهنگي كشور ميتواند مراكز فرهنگي را سامان دهد.
حجتالاسلام وافي اظهار كرد: از فعاليتهاي فرهنگي شاخص ميتوان به حضور ناشران در مسجد مقدس جمكران در نيمه شعبان سال گذشته اشاره كرد.
وي ادامه داد: استفاده از ظرفيتهاي فرهنگي مسجد جمكران و زائران و همچنين بهرهمندي از مناسبتهاي ويژه مذهبي اقدامي است كه بايد مورد بررسي و استفاده قرار بگيرد.
شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۶
نظر شما