دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۳
انتشار «انشا و نویسندگی» با مقاله‌هایی درباره آثار هوشنگ مرادی‌کرمانی

شماره بیست‌و‌سوم فصلنامه «انشا و نویسندگی» با ویژه‌نامه‌ای برای «هوشنگ مرادی‌‌کرمانی» و در بخش‌های شعر، داستان، نوشتن و انشا منتشر شد. در این شماره از نشریه مقاله‌هایی به قلم نویسندگان درباره اغلب اثار مرادی‌کرمانی درج شده است.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، مجله «انشا و نویسندگی» فصلنامه‌ای آموزشی، پژوهشی، خبری، تحلیلی و اطلاع‌رسانی است که به‌عنوان رسانه‌ای مکتوب، تلاش می‌کند ضمن نقد و بررسی وضعیت نوشتن در کشور و معرفی و نقد روش‌های نهادهای متولی فرهنگ عمومی در این زمینه، راهکارهای موثر در حوزه نوشتن ارایه کند.

وسعت حوزه نوشتن موجب می‌شود تا مخاطبان مجله همه افراد جامعه باشند که در کسوت معلم، استاد، پدر، مادر، دانشجو، دانش‌آموز و کارمند ظاهر می‌شوند. این مجله را می‌توان جزو گروه نشریات تخصصی با هدف‌گذاری جذب مخاطب خاص و عام و تاکید بیشتر بر مخاطب عام دانست؛ چراکه مقالات، یادداشت‌ها و گفت‌وگوهای آن علاوه بر بیان تخصصی مطالب حوزه ادبیات و نوشتار، برای نویسندگان نوپا و علاقه‌مندان به نویسندگی نیز مفید است.

در این شماره از مجله «انشا و نویسندگی» که ویژه‌نامه «هوشنگ مرادی کرمانی» است، مطالبی چون «لذت نوشتن: میزگرد و گفت‌وگو با مرادی کرمانی»، «همه چیز در مورد مرادی کرمانی» نوشته شهرام فتحعلیان، «ادبیات کودک در ایران با تکیه بر آثار هوشنگ مرادی کرمانی» به قلم نیره صفری، «تصویری از شهری آرمانی» به کوشش فرحناز علیزاده، «به هوشنگ مرادی کرمانی اعتماد کنیم!» از حسن قریبی، «تیمارداشت نفس در آب‌انبار» نوشته فریدون اکبری شلدره و «شما که غریبه نیستید!» به قلم سید حسین حسینی‌نژاد درج شده است.

«مربایی که چندان شیرین نیست» از الهام اشرفی، «سبک‌شناسی داستان خمره» نوشته حسین خسروی و مژگان کیوانی، «نگاهی به مهمان مامان» به قلم پروین سلاجقه، چند نمونه اثر از هوشنگ مرادی‌کرمانی، «جلال آل‌احمد در آیینه اندیشه شریعتی» به کوشش امین یاری و «بررسی جایگاه نقش زن در آثار جلال آل‌احمد و سیمین دانشور» نوشته آسیه فارسی، عنوان دیگر مطالب این مجله‌اند.

«شعر»، «داستان»، «نوشتن» و «انشا» عنوان دیگر بخش‌های این شماره مجله «انشا و نویسندگی» هستند. سرمقاله این شماره مجله به قلم سیدحسین محمدی حسینی‌نژاد، عضو شورای علمی گروه آموزش زبان و ادبیات فرهنگستان زبان و ادب فارسی نوشته شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط