شیرینعلی گلمرادی، شاعر، معتقد است نباید انتظار داشته باشیم توجه به شعر به عنوان هنر ملی تنها بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در قالب برپایی جشنوارهای چون شعر فجر باشد، بلکه دیگر رسانهها و بهویژه مطبوعات و رادیو و تلویزیون نیز باید به مقوله شعر و شاعران توجه بیشتری داشته باشند._
وی افزود: توجه به شعر از وظایف ذاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است اما متاسفانه دیگر رسانهها و نهادها و بهویژه مطبوعات و رادیو و تلویزیون توجه چندانی به شعر نشان نمیدهند.
این شاعر از شعر به عنوان هنر ملی نام برد و اظهار کرد: متاسفانه گاهی این رسانهها شعر را فدای هنرهایی میکنند که در اصل هنر نیست و مانند سینما صنعت است.
وی ادامه داد: هیچ چیز نمیتواند پایان شعر را رقم بزند؛ چراکه این هنر ملی ریشهدار است، اما نباید انتظار داشته باشیم که وظیفه مربوط به شعر و تعالی آنرا فقط وزارت ارشاد عهدهدار شود؛ البته این نهاد نیز باید هر سال در پی کاهش درصد خطاهای برگزاری جشنواره شعر فجر باشد و آنرا بهتر از دورههای قبلی برپا کند.
گلمرادی تاکید کرد: اگر ریشه ادبیات سست باشد، ریشه بسیاری دیگر از هنرهای ما مانند سینما، تئاتر و حتی هنری چون خطاطی هم سست میشود و فراموش نکنیم که شعر یکی از اثرگذارترین هنرها بر تمامی شاخههای هنری است.
وی در پایان یادآور شد: از سوی دیگر مردم با شعر انس و الفت عجیبی دارند و تاثیر شعر بر تلطیف کردن روح جامعه از سایر شاخههای هنری بالاتر است، اما متاسفانه مطبوعات امروز ما چندان بدان نمیپردازند و جای خالی شعر در صفحات نشریات دیده میشود.
گلمرادی متولد سال ۱۳۱۷ از شهر خلخال است. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را تا سال دوم دبیرستان در زادگاهش به انجام رسانده است. وی از آغاز جوانی به شعر و شاعری پرداخت و از سال ۱۳۳۹ آثارش در بعضی مجلهها و روزنامهها منتشر میشد.
گلمرادی از انواع شعر، به سرودن غزل علاقه بیشتری نشان داده و تاکنون ۱۷ مجموعه در حوزه شعر از این شاعر منتشر شده است.
«آوازهای گلمحمدی»، «آینه در کربلاست»، «پرواز از شلمچه»، «خاتون آبهای جهان»، «خاک، خون، حماسه»، «رقص شمشیر»، «غزلهای باغ ارغوان»، «همصدا با سنگهای بیسکوت»، «شهادت و پرواز» و «هفتاد و دو خورشید» عنوان برخی از مجموعههای منتشر شده گلمرادی هستند.
نظر شما