دوشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۱
تـــعـامــل بیشتر معاونت فرهنگی وزارت ارشاد با تشکل‌های نشر و چاپ

علی اسماعیلی، سرپرست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تعامل بیشتر معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکل‌های نشر و چاپ از اولویت‌های اصلی این معاونت در سال جدید به شمار می‌آید.-

اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با اشاره به برنامه‌های فرهنگی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 1392 اظهار کرد: تشکل‌های نشر و چاپ به عنوان یکی از ابزارها و بازوهای مشورتی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد محسوب می‌شوند، بنابراین، این معاونت می‌کوشد در سال جاری تعامل خود را با تشکل‌های نشر و چاپ با هدف پیشبرد اهداف فرهنگی افزایش دهد.

سرپرست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: برپایی هرچه با شکوه بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در اردیبهشت ماه سال جاری از دیگر اولویت‌های اصلی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد محسوب می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که اکنون فرآیند اجرایی بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در چه مرحله‌ای است، گفت: تمام فعالیت‌های مربوط به این دوره از نمایشگاه کتاب تهران با سرعت روزافزون در حال انجام هستند و 60 درصد سازه‌های نمایشگاه کتاب تهران آماده شده‌اند.

اسماعیلی ادامه داد: در پایان سال 1391 موفق شدیم تقریبا تمام بدهی‌های ناشران داخلی را پرداخت کنیم. این امر گام مثبتی بود که با حمایت سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گرفت.

سرپرست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: در سال 1392 تصمیم داریم قراردادهای سازمان‌ها، نهادها، تشکل‌ها و اتحادیه‌هایی که به نوعی در ارتباط با معاونت فرهنگی وزارت ارشاد هستند، تمدید کنیم.

وی با اشاره به فعالیت مستمر شورای برنامه‌ریزی فرهنگی استان‌ها در سال جاری گفت: تدوین تفاهمنامه‌های استانی از دیگر برنامه‌های معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در سال جاری است که امیدوارم تا پایان فروردین ماه تفاهمنامه‌های استانی تدوین و تعیین‌تکلیف شوند.

اسماعیلی افزود: شورای سیاستگذاری صنعت نشر و شورای سیاستگذاری صنعت چاپ در سال جاری فعال‌تر از گذشته فعالیت‌های خود را آغاز خواهند کرد. مجموع این شوراها به منزله اتاق فکر برای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد به شمار می‌آیند.

سرپرست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: موسسات فرهنگی که به نوعی در ارتباط با معاونت فرهنگی وزارت ارشاد هستند، عناوین جشنواره‌ها و برنامه‌های فرهنگی خود را به این معاونت ارسال کرده‌اند که امیدوارم به سرعت و غنی‌تر از گذشته در سال جاری شاهد اجرای آن‌ها باشیم.

وی در ادامه سخنانش گفت: انواع جشنواره‌ها به‌ویژه جشنواره‌هایی که به حوزه کتاب مربوط می‌شوند مانند پروین اعتصامی، جلال آل احمد، کتاب فصل، کتاب سال، جایزه جهانی کتاب سال، نقد کتاب و گام اول در سال جاری مانند سال‌های گذشته برگزار خواهند شد.

اسماعیلی در پاسخ به این سوال که کارگروه کاغذ در سال جاری چه تمهیداتی را در نظر دارد، گفت: پیش‌تر نیز گفته‌ایم که معاونت فرهنگی وزارت ارشاد متولی مستقیم بحث کاغذ نیست با وجود این کارگروه کاغذ را با هدف ساماندهی بحث کاغذ و استفاده از دیدگاه‌های کارشناسان و صاحب‌نظران برای حل موانع و ارایه راهکار راه‌اندازی کردیم. در سال جاری جلسات این کارگروه ادامه خواهد داشت.

سرپرست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان سخنانش گفت: نتیجه‌بخشی و تاثیرگذاری نتایج جلسات کارگروه کاغذ به همکاری و تعامل دستگاه‌های مختلف کشور بستگی دارد. این کارگروه به عنوان مرجعی محسوب می‌شود که همه دستگاه‌های مختلف کشور مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، اتحادیه‌ها و همه مجموعه‌هایی که به نوعی در ارتباط با معاونت فرهنگی وزارت ارشاد هستند، باید با هدف اثربخشی بیشتر، تعامل و حمایت‌های خود را دریغ نکنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط