مسعود لرستانی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اظهار کرد: تاکنون فرصتی پیش نیامده است که مردم یا حتی ناشران از نزدیک با مراحل تولید کتاب آشنا شوند و این سالن چنین امکانی را برای مردم فراهم کرده است.
وی افزود: دستگاههایی که در این بخش ارایه شدهاند، شامل دستگاه تاکنی، برش، پرس فرم، جلدسازی، چسب گرم، دوخت، گردکن کتاب، پانچ و فنر هستند که مراحل پس از چاپ را تکمیل میکنند.
لرستانی با بیان اینکه صحافی و جلدسازی هفت جلد کتاب همزمان با روزهای نمایشگاه انجام شد، عنوان کرد: این کتابها اغلب به صورت شومیز و چسب گرم یا دوخت و چسب تولید و آماده شدند.
وی اظهار کرد: ناشران و عموم مردم میتوانند با حضور در این بخش از نزدیک با زحمات سخت و طاقتفرسای حوزه صحافی آشنا شوند.
لرستانی با بیان اینکه حضور در نمایشگاه کتاب برای مسوولان و سیاستگذاران جامعه نیز فرصت خوب و مغتنمی است، یادآور شد: خوشبختانه در روزهای برپایی نمایشگاه، مسوولان زیادی از این بخش بازدید کردند و از نزدیک در جریان مشکلات و موانع پیش روی فعالان این صنف قرار گرفتند، معتقدم حضور آنان میتواند در تصمیمگیریهای آتی موثر باشد.
به گفته وی، ناشران نیز میتوانند از این فرصت استفاده کنند و با نمونه کارهای افراد برگزیده یا افرادی که در این نمایشگاه حضور دارند آشنا شوند تا بتوانند آثاری با کیفیت و خوب تولید کنند.
بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا 21 اردیبهشت در مصلای امام خمینی (ره) برپا است.
پنجشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳
نظر شما