سه‌شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۷
تخصصي شدن ناشران خارجي توجيه اقتصادي ندارد

مريم قاجار، جانشين مدير مسوول انتشارات جهان اديب درباره تخصصي شدن ناشران بخش بين ‌الملل گفت: تخصصي شدن ناشران خارجي و وارد‌شدن آن‌‌‌ها براي عرضه كتاب‌هايي با گرايش ويژه، در نمايشگاه كتاب، توجيه اقتصادي ندارد.-

قاجار در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، عنوان كرد: ناشران بزرگ کتاب‌های لاتین براي تامين نياز‌هاي مخاطبان، آثار گوناگونی در نمايشگاه کتاب عرضه می‌کنند زیرا بايد نياز‌هاي مخاطبان در همه زمينه‌ها برآورده شود.

وي افزود: اين عرضه متنوع كتاب باعث مي‌شود تا مخاطبان در صورت پيدا نكردن آثار مورد نياز خود در يك انتشارات آن را از ناشر ديگر  نمایشگاه کتاب، خريداري كنند.

جانشين مدير مسوول انتشارات جهان اديب گفت: هزار و 300 عنوان كتاب علوم انساني و بيش از پنج هزار عنوان كتاب از سوي اين انتشارات در نمايشگاه كتاب عرضه شده است.

وي درباره خريد كتاب‌هاي سياسي و اجتماعي از بخش بين‌الملل گفت: خريداران كتاب‌هاي بخش بين الملل در همه زمينه‌ها از جمله سياسي و اجتماعي بيشتر مراكز، دانشگاه‌ها و موسسات هستند که برای تجهیز کتابخانه‌های خود مراجعه می‌کنند و یا کتابفروشی‌ها هستند که از این طریق، منابع خود را تکمیل می‌کنند.  

قاجار عنوان كرد: خريد شخصي و فردي در بخش بين‌الملل كم است و خريداري كتاب‌هاي گوناگون چون سياسي و اجتماعي براي علاقه‌ شخصي و به صورت تك جلدي، توجيه اقتصادي ندارد به همين دليل اين كتاب‌ها از سوي نهاد‌ها به منظور تامين منابع، تهيه مي شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط