چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۳
باقری: بخش ناشران عمومی تقسیم‌بندی موضوعی شود

علی باقری، مدیر انتشارات «نگیما» برای بهتر برگزار شدن نمایشگاه کتاب پیشنهادی ارایه داد و گفت: اگر قرار باشد نمایشگاه کتاب در سال‌های آتی نیز در مصلی تهران برگزار شود، بهتر است بخش ناشران عمومی به چند بخش با موضوعات مجزا تقسیم شود.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، باقری گفت: اگر بخش ناشران عمومی به چند بخش جدا از هم تقسیم شود، علاوه بر این‌که هر کس می‌تواند به سراغ موضوع مورد نظر خود برود، در لابه‌لای این بخش‌ها، بازدیدکنندگان می‌توانند استراحتی بکنند تا با انرژی به سراغ بخش بعدی بروند.

وی افزود: بسیاری از دیدارکنندگان نمایشگاه کتاب به شبستان که می‌رسند، تا به نیمه مسیر طولانی آن، خسته می‌شوند و اگر این پیشنهاد عملی شود، بازدیدکنندگان می‌توانند هر بار که به نمایشگاه می‌آیند از بخشی جدا دیدن کنند.

این ناشر در ادامه به مکان غرفه‌های اشاره کرد و گفت: هر سال مکان غرفه‌ها تغییر می‌کند؛ ما یک سال در ابتدای شبستان هستیم و سال دیگر در انتهای آن و بازدیدکنندگانی که هرسال به نمایشگاه می‌آیند تا حدودی سر در گم می‌شوند.

باقری به فروش نشر «نگیما» در بیست و ششمین دوره نمایشگاه هم اشاره کرد و افزود: امسال فروش ما خوب بود و دلیل اصلی آن، این است که در ابتدای شبستان بودیم.

وی استقبال امسال را در کل نسبت به پارسال کمتر عنوان کرد و گفت: به دلیل گرانی کتاب و البته فشار اقتصادی مردم، امسال استقبال از نمایشگاه کمتر بود و این کالا جایگاه سال‌های گذشته را در سبد اقتصادی مردم نداشت.

باقری اضافه کرد: با وجود این وقتی صبح‌ها برای آماده‌سازی غرفه‌ها یکی دو ساعت زودتر از بازشدن درهای نمایشگاه به آن‌جا می‌رفتیم، شاهد انتظار برخی دیدارکنندگان از نمایشگاه بودیم که پیش‌تر از ساعت بازگشایی درها به آن‌جا آمده بودند و این صحنه‌هاست که آدم را به ادامه امیدوار می‌کند. به مسوولی می‌گفتم که مردمی که در چنین وضعیتی باز هم وقت و انرژی و هزینه صرف می‌کنند و با اشتیاق به نمایشگاه می‌آیند، باید خاک پایشان را بوسید.

این ناشر در پایان به اعطای غرفه‌ها اشاره کرد و گفت: در نخستین دوره‌ای که در نمایشگاه کتاب در سال 1382 شرکت کردیم، مکان مناسبی به ما داده شده بود اما از آن سال به بعد جای مناسبی نداشتیم. 

«لحظه‌های خسته از کوچ» نوشته رویا زودی، «آواز سیرن‌ها» نوشته فرشاد حجتی، «مرا به فردا برسان» نوشته مهرداد مراد، «دمان شهریور کودکی» نوشته بهنام زندی و «حق یا انتقام» نوشته هنری دنکر، ترجمه مانی فرحپور حقانی، کتاب‌های جدید انتشارات «نگیما» در بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بودند.

ادبیات داستانی ایران، ادبیات داستانی جهان، ادبیات نمایشی، نقد و بررسی، شعر جهان، مذهب و عرفان، ادبیات و تصویر، ادبیات اقوام، شعر امروز ایران، ادبیات کودک و نوجوان، گاهنامه ادبی (برای معرفی شاعران و نویسندگان جوان)، اطلاعات عمومی و ورزش، حوزه‌های مرتبط با فعالیت نشر نگیما است.

بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 11 تا 21 اردیبهشت در مصلای تهران برپا شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط