به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در «کتاب ارتباطشناسی» درباره انواع ارتباطات انسان با انسان شامل کلامی و غیر کلامی بحث و در نهایت یک مدل مناسب برای این ارتباطات ارایه شده است.
«ارﺗﺒﺎط ﺷﻨﺎﺳﯽ» که یکی از منابع مکتوب ﻣﺮﺟﻊ و ﻣهم ﻋﻠﻮم ارﺗﺒﺎﻃﺎت به شمار میآید، یکی از کتابهای درسی دانشجویان علوم ارتباطات در طول سالهای مختلف است.
در این اثر، دو مقدمه از پروفسور مولانا و دکتر کاظم معتمدنژاد در ابتدای کتاب ارایه شده که پروفسور مولانا درباره واژه و مفهوم ارتباطات مطالبی نوشته و دکتر کاظم معتمدنژاد نیز سیری در تحول مطالعات ارتباطی را مورد مطالعه قرار داده است.
کتاب در هشت فصل به رشته تحریر در آمده است که شامل نگاهی عمومی به ارتباط، معنی در ارتباطات، پیامهای کلامی، پیامهای غیرکلامی، پیشنهاد مدلی برای ارتباط انسان با انسان، سایر مدلهای فراگرد ارتباط، سیر تحولات ارتباط انسان با انسان، گونههای دیگر ارتباطات انسانی میشود.
از موضوعاتی که در این کتاب به آنها اشاره شده میتوان به ﻣﻔﺎھﯿﻤﯽ مانند ارﺗﺒﺎط ﭼﯿﺴﺖ؟ ﻣﻌﻨﯽ ارﺗﺒﺎﻃﺎت، ﭘﯿﺎمهای ﮐﻼﻣﯽ و ﻏﯿﺮﮐﻼﻣﯽ، ﭘﯿﺸﻨهاد ﻣﺪﻟﯽ ﺑﺮای ارﺗﺒﺎﻃﺎت و ﺳﯿﺮ ﺗﺤﻮل ارﺗﺒﺎﻃﺎت اشاره کرد.
ﭼﺎپ دوازدھﻢ «ارﺗﺒﺎط ﺷﻨﺎﺳﯽ» در 600 ﺻﻔﺤﻪ و بهای 16هزار رﯾﺎل با ﺷﻤﺎرﮔﺎن ﯾﮏ ھﺰار ﻧﺴﺨﻪ از سوی انتشارات سروش بر ویترین کتابفروشیها نشسته است.
دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲
نظر شما