استعدادی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد:چهار ایستگاه مطالعه در فاز نخست راهاندازی شد. بیمارستان بعثت، فرمانداری، سازمان پایانهها و صدا و سیما مراکزی بودند که در فاز نخست صاحب ایستگاه مطالعه شدند.
وی با بیان اینکه در فاز دوم نیز چهار ایستگاه مطالعه راهاندازی میشود، عنوان کرد: چهار سازه جدید در استانداری، بیمارستان شهید بهشتی، سازمان تامین اجتماعی و بانک ملی در فاز دوم طرح ملی ایستگاه مطالعه، افتتاح خواهد شد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان همدان درباره زمان راهاندازی ایستگاههای مطالعه در فاز دوم گفت: فاز دوم ایستگاههای مطالعه اکنون در حال استفاده است و در صورت همزمان نبودن آغاز به کار کشوری در فاز دوم، این ایستگاهها در اعیاد شعبانیه به صورت استانی و نمادین، افتتاح میشوند.
استعدادی با اشاره به ورود 60 هزار جلد کتاب در فاز نخست گفت: طبق برنامه راهبردی سال 1392 استان همدان دارای یک برنامه راهبردی است و این استان آمادگی راهاندازی 16 ایستگاه تا پایان سال را دارد.
وی افزود: استقرار دو ایستگاه مطالعه در شهرستان ملایر و یک ایستگاه در نهاوند در فاز سوم این طرح ملی از برنامههای دیگر اداره کتابخانههای استان همدان است که به عنوان یک وظیفه پیگیری می شود.
مدیر کل کتابخانههای استان همدان با اشاره به وجود 60 هزار عضو و جمعیت یک میلون و 750 هزار نفری استان همدان اظهار کرد: اداره کل کتابخانههای استان همدان با همکاری معاونت سیاسی، امنیتی استانداری، اداره ثبت احوال و دانشگاه علوم پزشکی برنامه عضویت نوزادان در کتابخانههای عمومی را آغاز میکند.
استعدادی اظهار کرد: اداره کل کتابخانههای استان همدان با ارسال پیام تبریک به نوزادان متولد شده در طول هفته و دریافت لیست مشخصات از بیمارستانهای استان، این گروه را از زمان تولد عضو کتابخانهها میکند.
وی افزود: این طرح از اول تیر ماه با ارسال پیام تبریک، امکان عضویت رایگان مادران در کتابخانههای عمومی به مدت یک ماه اجرا میشود.
مدیر کل کتابخانههای استان همدان با اشاره به خلاقیت این طرح به عنوان یک ایده ابتکاری از سوی ادارهکل کتابخانههای استان همدان عنوان کرد: ثبت پیام تبریک تولد نوزاد از سوی اداره کتابخانهها نقطهعطفی است تا نوزادان از بدو تولد با اهمیت کتابخوانی و فرهنگ مطالعه آشنا شوند.
استعدادی افزود: ترویج فرهنگ مطالعه باید از کودکی نهادینه شود و آشنایی مادران با کتابهایی که برای تربیت فرزندان تازه متولد شده نیاز دارند،بهترین هدیه فرهنگی از سوی اداره کتابخانهها برای ترویج کاربردی فرهنگ مطالعه است.
وی با اشاره به استقرار ایستگاههای مطالعه در بیمارستانها گفت: معرفی کتاب از طریق این ایستگاهها در بیمارستانها ایده مناسبی است اما ممکن است همراهان بیمار به دلیل مشغله با آن ارتباط برقرار نکنند، به همین دلیل تصمیم گرفتیم، طرح ترالی کتاب در بیمارستانها را اجرا کنیم.
استعدادی با اشاره به اجرای این طرح از اول تیرماه گفت: انجمن خیران کتابخانهساز با همکاری دانشجویان کتابداری و اطلاعرسانی و همچنین پرسنل بیمارستانهای استان همدان، به شکل داوطلبانه اقدام به ارایه سرویس معرفی کتاب همراه با خدماترسانی دارو و غذا، به بیماران و همراهان آنها میکند.
وی افزود: این طرح در همه بخشهای بیمارستانی چون بخشهای اورژانسی قابل اجرا نیست و بیشتر در بخشهای آرام مانند جراحیهای گوش، حلق و بینی و عمومی که میزان بستری بالاست، میتواند جنبه عملیاتی پیدا کند.
استعدادی عنوان کرد: این طرح از ابتدای تیرماه در بیمارستان بعثت همدان به عنوان نخستین مرکز درمانی کشور اجرا میشود.
یکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۵
نظر شما