یکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۴
پیشرفت سریع دلیل گسست علمی ایران از سایر کشور‌هاست

شمس‌السادات زاهدی، مولف و استاد دانشگاه، یکی از مسوولیت‌های بزرگ و خطیر دانشگاهیان را رصد آخرین نظریه‌های علمی عنوان کرد و گفت: پیشرفت سریع علم، یکی از دلایل گسست علمی جامعه آکادمیک کشور با سایر کشور‌هاست.-

مولف کتاب «توسعه پایدار» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، درباره افزایش متون ترجمه‌ای در کشور گفت: بحث‌ در ‌این حوزه نیازمند بررسی زیر‌بنایی مولفه‌ها است، در کل باید شیوه آموزش کودکان در مدارس تغییر پیدا کند، زیرا شیوه آموزش، در آینده تاثیر به‌سزایی در روند پژوهشی خواهد داشت.

این استاد رشته مدیریت افزود: کودکان باید با شیوه تفکر انتقادی، نه به معنای تخریب، آشنا شوند و یاد بگیرند که مسایل را بدون چون و چرا نپذیرند، تا شیوه آموزش بر پایه تلاش و یادگیری استوار شود.

زاهدی، که علاوه بر زمینه تخصصی خود در رشته مدیریت درباره اکوتوریسم و محیط زیست نیز دارای تالیفاتی است، درباره فعالیت خود در این رشته گفت:مباحث محیط زیست و سرمایه‌های طبیعی باید در علم مدیریت گنجانده شود چون مدیریت با خط‌‌ ‌مشی و سیاستگذاری‌های خود می‌تواند بر حفظ‌‌ منابع طبیعی و پایش درست آن نظارت داشته باشد.

صاحب کتاب «حکمرانی مبتنی بر پایداری» با اشاره به این‌که سرمایه‌های طبیعی تنها متعلق به نسل حاضر نیست، گفت: صرفه‌جویی و استفاده درست از منابع طبیعی، راهکار مناسبی برای حفظ آن برای نسل‌های آینده است.

صاحب جایزه کتاب فصل ادامه داد: محیط‌ زیست از جمله مباحثی است که تمام علوم از فنی و مهندسی تا رشته‌هایی مانند مدیریت به آن نیاز دارند.

وی با اشاره به این‌که کتاب«توسعه پایدار» جایزه کتاب فصل را از آن خودکرده است افزود: این کتاب با پیام اصلی «تولید بیشتر با صرفه‌جویی در منابع طبیعی» تالیف شده است گفت: این کتاب هم‌اکنون مرجع درسی دوره دکتراست.

زاهدی درباره کتاب جدید خود گفت: به دنبال زمینه‌ای جدید برای نگارش کتاب هستم زیرا معتقدم کتاب باید دارای موضوعی بدیع و ارزنده باشد.

شمس‌السادات زاهدی، استاد بازنشسته دانشکده مدیریت دانشگاه علامه‌طباطبایی بهار امسال کتاب «مدیریت سبز» را منتشر کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها