شمسالسادات زاهدی، مولف و استاد دانشگاه، یکی از مسوولیتهای بزرگ و خطیر دانشگاهیان را رصد آخرین نظریههای علمی عنوان کرد و گفت: پیشرفت سریع علم، یکی از دلایل گسست علمی جامعه آکادمیک کشور با سایر کشورهاست.-
این استاد رشته مدیریت افزود: کودکان باید با شیوه تفکر انتقادی، نه به معنای تخریب، آشنا شوند و یاد بگیرند که مسایل را بدون چون و چرا نپذیرند، تا شیوه آموزش بر پایه تلاش و یادگیری استوار شود.
زاهدی، که علاوه بر زمینه تخصصی خود در رشته مدیریت درباره اکوتوریسم و محیط زیست نیز دارای تالیفاتی است، درباره فعالیت خود در این رشته گفت:مباحث محیط زیست و سرمایههای طبیعی باید در علم مدیریت گنجانده شود چون مدیریت با خط مشی و سیاستگذاریهای خود میتواند بر حفظ منابع طبیعی و پایش درست آن نظارت داشته باشد.
صاحب کتاب «حکمرانی مبتنی بر پایداری» با اشاره به اینکه سرمایههای طبیعی تنها متعلق به نسل حاضر نیست، گفت: صرفهجویی و استفاده درست از منابع طبیعی، راهکار مناسبی برای حفظ آن برای نسلهای آینده است.
صاحب جایزه کتاب فصل ادامه داد: محیط زیست از جمله مباحثی است که تمام علوم از فنی و مهندسی تا رشتههایی مانند مدیریت به آن نیاز دارند.
وی با اشاره به اینکه کتاب«توسعه پایدار» جایزه کتاب فصل را از آن خودکرده است افزود: این کتاب با پیام اصلی «تولید بیشتر با صرفهجویی در منابع طبیعی» تالیف شده است گفت: این کتاب هماکنون مرجع درسی دوره دکتراست.
زاهدی درباره کتاب جدید خود گفت: به دنبال زمینهای جدید برای نگارش کتاب هستم زیرا معتقدم کتاب باید دارای موضوعی بدیع و ارزنده باشد.
شمسالسادات زاهدی، استاد بازنشسته دانشکده مدیریت دانشگاه علامهطباطبایی بهار امسال کتاب «مدیریت سبز» را منتشر کرده است.
نظر شما